245
Η τεχνητή λίμνη όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο με τα λείψανα του Ουίλιαμ Ερλ Μολντ | Google Maps

Βρήκαν τα λείψανα αγνοούμενου 20 χρόνια μετά μέσω… Google Maps!

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2019, 19:19
Η τεχνητή λίμνη όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο με τα λείψανα του Ουίλιαμ Ερλ Μολντ
|Google Maps

Βρήκαν τα λείψανα αγνοούμενου 20 χρόνια μετά μέσω… Google Maps!

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2019, 19:19

Φανταστείτε το εξής: σας έχουν αναθέσει να αναδιαμορφώσετε ένα συγκρότημα κατοικιών στην Φλόριντα των ΗΠΑ, το οποίο μάλιστα έχει και την δική του λίμνη.

Μπαίνετε λοιπόν στους χάρτες για να ρίξετε μια πρώτη ματιά, να δείτε τελοσπάντων περί τίνος πρόκειται.

Ξαφνικά κάτι σας τραβάει την προσοχή, κάτι παράξενο στην όχθη της λίμνης. Κάνετε ζουμ. Και σύντομα η υποψία γίνεται βεβαιότητα: ένα λευκό αυτοκίνητο βρίσκεται βυθισμένο στο νερό.

Εικοσι χρόνια πριν, ο Ουίλιαμ Ερλ Μολντ, 40 ετών, επέστρεφε σπίτι του ύστερα από μια βραδινή έξοδο στην Λαντάνα της Φλόριντα.

Οι φίλοι του, στην κατάθεση που έδωσαν στην αστυνομία δεν έκρυψαν ότι εκείνο το βράδυ ο Ουίλιαμ είχε πιεί αρκετά. Εφυγε από το μπαρ νωρίτερα από την υπόλοιπη παρέα.

Οπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, στο σπίτι τον περίμενε η κοπέλα του με την οποία μάλιστα είχε και τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν ξεκινήσει τον δρόμο της επιστροφής. Και ύστερα σιωπή. Ο Ουίλιαμ χάθηκε από προσώπου γης.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο Ουίλιαμ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέφτοντας στην τεχνιτή λίμνη.

Στις ΗΠΑ κάθε χρόνο, εξαφανίζονται εκατομμύρια άνθρωποι. Μεταξύ αυτών, 800.000 παιδιά. Ετσι, οι Αρχές αναγκάζονται σε πολλές περιπτώσεις να εγκαταλείπουν υποθέσεις όπως του Ουίλιαμ, υποθέσεις που δεν παρουσιάζουν καμία απολύτως πρόοδο σε βάθος χρόνου.

Η αστυνομία της κομητείας του Παλμ Μπιτς προσήλθε στην περιοχή και ανέσυρε το αυτοκίνητο. Τα σκελετικά υπολείμματα που βρέθηκαν εντός του οχήματος ταυτοποιήθηκαν επιτυχώς. Το απίθανο της υπόθεσης είναι ότι το αυτοκίνητο ήταν εμφανές στους χάρτες της Google από το 2007, απλώς κανείς δεν σκέφτηκε να το διερευνήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...