226
|

Νεκρός σε τροχαίο στον Αγιο Στέφανο ο γιος του επιχειρηματία Ζαχαριά

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2019, 09:07

Νεκρός σε τροχαίο στον Αγιο Στέφανο ο γιος του επιχειρηματία Ζαχαριά

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2019, 09:07

Η είδηση μεταδόθηκε από χθες. ΙΧ που κινείτο στη λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Αγιο Στέφανο, προσέκρουσε με ταχύτητα σε δένδρο, στο ύψος του αριθμού 88 της λεωφόρου, στο ρεύμα από  Ανοιξη προς Αφιδνες.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο προφυλακτήρας και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκαν 15 μακριά από το σημείο του τροχαίου. Νεκρός απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια ένας νεαρός, 23 ετών.

Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε πως επρόκειτο για τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, γιο του επιχειρηματία με την ομώνυμη αλυσίδα παιχνιδιών.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 23χρονος Ζαχαριάς φέρεται να έχασε τον έλεγχο του Volkswagen Golf GTI που οδηγούσε, ενώ επιχειρούσε προσπέραση και ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος πήγε να στρίψει.

Για να αποφύγει τη σύγκρουση 0 23χρονος έκανε ελιγμό, έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο δένδρο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στον ίδιο δρόμο, το 2013, είχαν χάσει τη ζωή τους και πάλι σε τροχαίο τέσσερις 16χρονες μαθήτριες και η 41 ετών μητέρα μίας εξ ευτών.

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε εμπλακεί σε τροχαίο και το 2014, όταν η κόκκινη Φεράρι που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε καρφωθεί με μεγάλη ταχύτητα σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στο αντίθετο ρεύμα, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αμφότεροι πατέρας και γιος.

Σε ένδειξη πένθους, τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών παρέμειναν κλειστά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...