232
O Γιώργος Καμίνης στην παρουσία του στον ΑΝΤ1 νωρίς το βράδυ της Κυριακής. «Δεν μας ικανοποιεί το ποσοστό μας» είπε | Twitter/Georgios Kaminis ‏

Σκωτσέζικο ντους στο ΚΙΝΑΛ με τα αποτελέσματα: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι…

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 19:51
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/07/2019, 21:01
O Γιώργος Καμίνης στην παρουσία του στον ΑΝΤ1 νωρίς το βράδυ της Κυριακής. «Δεν μας ικανοποιεί το ποσοστό μας» είπε
|Twitter/Georgios Kaminis ‏

Σκωτσέζικο ντους στο ΚΙΝΑΛ με τα αποτελέσματα: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι…

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 19:51
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/07/2019, 21:01

Η δημοσιοποίηση των πρώτων exit polls και η οριοθέτηση του Κινήματος Αλλαγής σε ένα ποσοστό της τάξεως ανάμεσα στο 6 και το 8% δεν χαροποίησε τα στελέχη του κόμματος.

Το γεγονός ότι μετά από όλα όσα έκανε η Φώφη Γεννηματά τις τελευταίες εβδομάδες –με την αποπομπή του Βαγγέλη Βενιζέλου ή το μήνυμα περί ψήφου ανοχής– με στόχο δήθεν τη διεύρυνση και προσέλκυση απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ δεν κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, δημιούργησε προβληματισμό που γρήγορα εκδηλώθηκε.

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ, ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει ότι έπαιξε ρόλο η απομάκρυνση του κ. Βενιζέλου. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι το Κίνημα Αλλαγής είχε διαρροές ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. «Θα είμαι παράγοντας ενότητας, θα ασκήσω κριτική όταν πρέπει» προσέθεσε ο κ. Λοβέρδος.

«Δεν μας ικανοποιεί το ποσοστό μας αλλά θα είμαστε η πραγματική αντιπολίτευση απέναντι στην αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ» ανέφερε από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ. Ο ίδιος προσέθεσε: «Συγχαρητήρια στη ΝΔ και στον κ.Μητσοτάκη για την εκλογική νίκη του. Η επιστροφή της ΝΔ έχει την υπογραφή του κ. Τσίπρα».

Στις πρόσφατες ευρωεκλογές το Κίνημα Αλλαγής πήρε 7,72%.

Το κλίμα πάντως άλλαξε λίγο πριν από τις 9 μ.μ. όταν το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με την οποία το Κίνημα Αλλαγής θα φτάσει το 8,3%, εκλέγοντας 23 βουλευτές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...