210
Το δίδυμο Πολάκη - Τσίπρα σε παλιές στιγμές χαράς | INTIMEnews

Ο Πολάκης επανεμφανίστηκε: «Αλέξη ευχαριστώ για τη στήριξη»

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2019, 10:23
Το δίδυμο Πολάκη - Τσίπρα σε παλιές στιγμές χαράς
|INTIMEnews

Ο Πολάκης επανεμφανίστηκε: «Αλέξη ευχαριστώ για τη στήριξη»

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2019, 10:23

Μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου ο Παύλος Πολάκης ήταν ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις – κηρύγματα στις οποίες μας είχε συνηθίσει την τετραετία της «αριστερής» διακυβέρνησης. Κάτι οι νουθεσίες των συντρόφων, κάτι η απογοήτευση που «ο κόσμος δεν καταλαβαίνει» και «τιμωρεί» τον Τσίπρα στην κάλπη, και ο πιο «άγριος» του στενού του επιτελείου είχε σιγήσει.

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ όμως, έσπασε αυτή τη σιγή, καθώς ο κ. Πολάκης δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση (ή μάλλον την απόδοση) του Πρωθυπουργού απέναντι στη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

Σύμφωνα με όσα είδε ο κ. Πολάκης, οι δύο δημοσιογράφοι -που όπως λέει αντικατέστησαν ουσιαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα ιδιότυπο ντιμπέιτ-  ίδρωναν και ξεΐδρωναν μπροστά στον πειστικό λόγο του Αλέξη Τσίπρα (δείτε κάτω την ανάρτησή του στο Facebook).

Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσιπρα απο το Αλαφουζεικο … Το debate έγινε τελικά ,απλά αντί για τον…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Dinsdag 2 juli 2019

Εκτός όμως από τα μπράβο για την εμφάνιση του Πρωθυπουργού, ο Παύλος Πολάκης είχε και ένα «ευχαριστώ» για τον ηγέτη που τον κάλυψε για μία ακόμη φορά, όπως είχε κάνει και στη Βουλή για την αήθη επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο (περισσότερα εδώ).

«Αλέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη», έγραψε στο υστερόγραφο της ανάρτησης. Γιατί η πρωθυπουργική κάλυψη -όταν μάλιστα είναι σταθερή και ανεπηρέαστη από τις «κακές γλώσσες» (εχθρών και φίλων) – πρέπει να αναγνωρίζεται…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...