234
Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα βρεθεί εκ νέου ο πρώην υπουργός | INTIMEnews

Στη φυλακή ξανά ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2019, 14:36
Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα βρεθεί εκ νέου ο πρώην υπουργός
|INTIMEnews

Στη φυλακή ξανά ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2019, 14:36

Στη φυλακή επιστρέφει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς απορρίφθηκε από τον Αρειο Πάγο η αναίρεση που είχε καταθέσει ο ίδιος και συγκατηγορούμενοί του μετά την καταδίκη τους από το Πεντεμελές Εφετείο της Αθήνας για τις μίζες των εξοπλιστικών.

Το αρμόδιο ποινικό τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν έκανε δεκτή την αναίρεση και έτσι μαζί με τον πρώην υπουργό, τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν επίσης ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος και ο χρηματιστής Κωνσταντίνος. Αντωνιάδης, που ήταν ελεύθεροι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία στον Αρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα, το ΣΤ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα, χωρίς κενά και αντιφάσεις, ενώ παράλληλα απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς που προβλήθηκαν.

Προ ημερών ο Aκης Τσοχατζόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο Ναυτικό Νοσοκομείο λόγω καρδιολογικού προβλήματος και έκτοτε παραμένει νοσηλευόμενος.

Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο -80χρονος σήμερα πρώην υπουργός- είναι πολύ εξαντλημένος και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ επιβαρυμένη. «Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους», είχε πει. «Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...