337
| SOOC

Μήνυμα Τσίπρα: Μόνο αυτός πάει στον ΣΚΑΪ – ισχύει το εμπάργκο για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2019, 10:34
|SOOC

Μήνυμα Τσίπρα: Μόνο αυτός πάει στον ΣΚΑΪ – ισχύει το εμπάργκο για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2019, 10:34

Από την πρώτη λέξη στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ την Τρίτη, ο Πρωθυπουργός έδειξε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα: «Aποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ». Ο κ. Τσίπρας «αποφάσισε» και θα πάει, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, πιθανότατα ούτε και τον ΣΚΑΪ που του ανοίγει τις πόρτες του για μια συνέντευξη την οποία θα κληθούν να διαχειριστούν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού Σία Κοσιώνη και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

Οπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει στο κανάλι για να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά του.

Και πρόσθεσε ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον». Ποιο είναι αυτό το «οποιοδήποτε περιβάλλον»; Ενα στούντιο όπου θα του κάνουν δύσκολες ερωτήσεις σε αντίθεση με τις άλλες συνεντεύξεις που έχει δώσει ως τώρα; Θα δούμε την Τρίτη το βράδυ (εδώ).

Το παράδοξο είναι ότι ο κ. Τσίπρας θα πάει στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά η άρση του εμπάργκο που επιβλήθηκε πριν από 11 μήνες, δεν ισχύει για τους βουλευτές του. Οπως αποκάλυψαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ στις πρωτινές εκπομπές τόσο στο ραδιόφωνο, όσο και στην τηλεόραση, σε όσους βουλευτές και στελέχη τηλεφώνησαν ώστε να συμμετάσχουν στις εκπομπές του σταθμού, αρνήθηκαν την πρόσκληση, λέγοντας ότι δεν έχει αρθεί το απαγορευτικό.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ο κ. Τσίπρας (εδώ) –ο οποίος τελικά «αποφάσισε» να εμφανιστεί στο κανάλι και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του Γιάννη Αλαφούζου– είχε απειλήσει τα στελέχη του με διαγραφή από τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών σε περίπτωση που σπάσουν το εμπάργκο. Η απειλή είχε εκτοξευθεί από την πρωτοβουλία δύο βουλευτών, του Δημήτρη Σεβαστάκη (εδώ) και του Σάκη Παπαδόπουλου, να συμμετάσχουν στις εκπομπές του καναλιού. Ο κ. Σεβαστάκης ανακοίνωσε έπειτα ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Σάμου με τον ΣΥΡΙΖΑ (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...