223
|

Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο δικαστήριο το βίντεο του Βαγγέλη με τους «σκληρούς» Κρητικούς

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2019, 11:58

Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο δικαστήριο το βίντεο του Βαγγέλη με τους «σκληρούς» Κρητικούς

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2019, 11:58

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο το οποίο είχε τραβήξει ο ίδιος ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Το βίντεο που παρουσίασε κατ’ αποκλειστικότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την Πέμπτη, προβλήθηκε στην εν εξελίξει δίκη για το θάνατο του σπουδαστή.

Στα πλάνα ο Βαγγέλης βρίσκεται μαζί με την παρέα των «σκληρών» Κρητικών. Οπως άλλωστε υποστηρίζει η οικογένειά του, παρά τα όσα του έκαναν στη σχολή, εκείνος προσπαθούσε να επιβιώσει, να συμβιώσει με τους ανθρώπους που σήμερα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του Βαγγέλη.

Οι εννέα κατηγορούμενοι φέρονται να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν, να τον κρεμούσαν από τα παράθυρα. Και οι εννέα κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Την ημέρα που προβλήθηκε το βίντεο, κανείς τους δεν βρέθηκε στο δικαστήριο.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Γιώργος Πιστιόλας.

Η οικογένεια Γιακουμάκη αναγκάστηκε να ξαναφύγει για την Κρήτη, καθώς η δίκη διεκόπη και δεν αναμένεται να ξαναρχίσει πριν από τις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη του μήνα.

Δείτε τα πλάνα που είχε τραβήξει ο ίδιος ο Βαγγέλης, στο 10.00 του παρακάτω βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...