Kαταπληκτικά φαλάφελ ή, για εμάς τους Έλληνες, ρεβυθοκεφτέδες. Μια συνταγή απόλυτα εναρμονισμένη στην ελληνική διατροφική κουλτούρα αφού ρεβυθοκεφτέδες φτιάχνουμε στον τόπο μας από πολύ παλιά.
Συνόδευσα τα φαλάφελ με μια δροσερή σος από ταχίνι και τα έβαλα μέσα σε αραβικές πίτες παραγεμισμένες με μαρούλι και ντοματίνια , φτιάχνοντας έτσι υπέροχα χορτοφαγικά σάντουιτς.
Είναι ένα κλασικό street food που πλέον υπάρχει σε πολλά μέρη της Αθήνας και ήδη έχει κατακτήσει μεγάλο και φανατικό κοινό που κάνει κυριολεκτικά ουρές έξω από τα μικροσκοπικά καταστήματα με φαλάφελ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News