460
Ο γάμος του Νίκολας Κέιτζ με την Ερικα Κόικε δεν κράτησε πάνω από τέσσερις ημέρες | Twitter/CreativeProtagon

Νίκολας Κέιτζ: και επισήμως διαζευγμένος ύστερα από… τέσσερις ημέρες γάμου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 09:05
Ο γάμος του Νίκολας Κέιτζ με την Ερικα Κόικε δεν κράτησε πάνω από τέσσερις ημέρες
|Twitter/CreativeProtagon

Νίκολας Κέιτζ: και επισήμως διαζευγμένος ύστερα από… τέσσερις ημέρες γάμου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 09:05

Δύσκολος ο έγγαμος βίος. Κάποιοι μάλιστα δεν τον αντέχουν περισσότερο από τέσσερις ημέρες. Οπως ο Νίκολας Κέιτζ για παράδειγμα, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είναι και επισήμως διαζευγμένος, ύστερα από μία τόσο σύντομη κοινή ζωή με την πρώην του Ερικα Κόικε.

Ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Μάρτιο του 2019 στο Λας Βέγκας, τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον γάμο του. Γνωρίστηκε και άρχισε να βγαίνει με την 35χρονη μακιγιέζ τον Απρίλιο του 2018 και σε λιγότερο από έναν χρόνο, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα από μυστικό γάμο.

Με την πρώτη σύζυγό του Πατρίσια Αρκέτ το 1998 και, δεξιά, με τη σύζυγο νούμερο δύο, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (Shutterstock)

Μία ματιά στην προσωπική ζωή του Νίκολας Κέιτζ, φανερώνει πάντως, πως όσο υπερβολικός είναι όταν υποδύεται τους κινηματογραφικούς του ρόλους, άλλο τόσο φαίνεται πως είναι και σε ό,τι έχει να κάνει με τα τρικυμιώδη ερωτικά του. Ο αμερικανός ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του άλλους τρεις γάμους. Πρώτη σύζυγός του ήταν η ηθοποιός Πατρίσια Αρκέτ, από το 1995 ως το 2001. Δεύτερη, η κόρη του «βασιλιά» Ελβις, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, από το 2002 ως το 2004. Και τρίτη η πρώην σερβιτόρα Αλις Κιμ, από το 2004 ως το 2016. Με την Κιμ απέκτησε έναν γιο, τον Καλ-Ελ, ο οποίος είναι σήμερα 13 ετών, ενώ έχει άλλον έναν μεγαλύτερο, τον 28χρονο Γουέστον, καρπό του έρωτά του με μία παλιά του αγαπημένη, την ηθοποιό Κριστίνα Φάλτον.

Αν μάλιστα ρίξουμε μία ματιά στις χρονολογίες των διαζυγίων και των αμέσως επόμενων γάμων του, ένα είναι το συμπέρασμα: ο Κέιτζ δεν άφηνε να περάσει ούτε ένας μεταβατικός χρόνος από τον έναν στον άλλο γάμο. Αυτό είναι κάτι που οι ψυχολόγοι ονομάζουν «το σύνδρομο της μαϊμούς» και χαρακτηρίζει ανθρώπους που είναι τόσο ανασφαλείς και ανήμποροι να μείνουν για καιρό μόνοι, ώστε δεν αφήνουν το προηγούμενο κλαδί (σχέση), προτού πιαστούν από το επόμενο. Οπως ακριβώς κάνουν και τα συμπαθέστατα μαϊμουδάκια.

Με την Αλις Κιμ στο Φεστιβάλ Βενετίας, το 2013 (Shutterstock)

Με την Ερικα Κόικε, προτίμησε να παντρευτεί μυστικά, ίσως έχοντας επίγνωση του βεβαρημένου ερωτικού παρελθόντος του. Εκείνο όμως που δεν ήταν καθόλου μυστικό, ήταν ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ένα βράδυ στο Λας Βέγκας. Στην εποχή των smartphones, δεν έλειψαν οι καλοθελητές που τράβηξαν τη διένεξη σε βίντεο (φωτογραφία κάτω), για να κάνει στη συνέχεια τον γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας τα τόσο πρώιμα σύννεφα στον μήνα του μέλιτος.

Διάσημος αλλά και αμφιλεγόμενος για το συχνά υπερβολικό του παίξιμο στις ταινίες, με τις πολύ έντονες γκριμάτσες και τα σχεδόν μονίμως γουρλωμένα μάτια, όσοι σχολιάζουν περιπαικτικά τον τετραήμερο γάμο του αναρωτιούνται αν ένας καβγάς με τον Κέιτζ είναι τόσο επώδυνος όσο το να συμπρωταγωνιστείς μαζί του στο σινεμά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...