186
Εικόνα του μποτιλιαρίσματος στη λεωφ. Συγγρού μια από τις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας | INTIMENEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εφιαλτική η κατάσταση στη Συγγρού – Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 10:00
Εικόνα του μποτιλιαρίσματος στη λεωφ. Συγγρού μια από τις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας
|INTIMENEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εφιαλτική η κατάσταση στη Συγγρού – Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 10:00

Γεμάτη ακινητοποιημένα οχήματα σε μια ουρά που σχεδόν έφτασε τα τέσσερα (!) χιλιόμετρα ήταν από το πρωί της Τρίτης η λεωφόρος Συγγρού, μια από τις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Αιτία του μποτιλιαρίσματος τα έργα που ξεκίνησαν σε ένα μάλλον μικρό τμήμα της λεωφόρου.

Το πρόβλημα αφορά στο ρεύμα ανόδου προς Αθήνα, περίπου από το ύψος της Νέας Σμύρνης και ως το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Φιξ.

Λόγω των έργων από τη συμβολή της λεωφ. Συγγρού με τη λεωφ. Καλλιρρόης και ως την λεωφ. Φραντζή, οι τρεις λωρίδες της Συγγρού γίνονται μία!

Τα έργα, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, γίνονται για να αντιμετωπιστεί η καθίζηση του οδοστρώματος που εντοπίστηκε στο σημείο. Αναμένεται να κρατήσουν δύο εβδομάδες, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, οι υπεύθυνοι είναι πιο αισιόδοξοι και μιλούν για μία εβδομάδα.

Ειδικοί τονίζουν ωστόσο ότι οι εργασίες θα μπορούσαν να είχαν αρχίσει λίγο νωρίτερα, από την Παρασκευή, για να εκμεταλλευτούν οι υπεύθυνοι των έργων το Σαββατοκύριακο και για να υπάρξει χρόνος για να εξοικειωθούν οι οδηγοί με την κατάσταση. Αντίθετα, οι ανακοινώσεις πέρασαν ουσιαστικά απαρατήρητες και χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη με ουρές χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...