426
Ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ ήταν κάποτε ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ | EPA/ETTORE FERRARI

Τζόνι Ντεπ για Αμπερ Χερντ: «Εκείνη με χτυπούσε!»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 15:14
Ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ ήταν κάποτε ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ
|EPA/ETTORE FERRARI

Τζόνι Ντεπ για Αμπερ Χερντ: «Εκείνη με χτυπούσε!»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 15:14

Συνεχίζεται το δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στο πρώην λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ και Αμπερ Χερντ. Οπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, σύμφωνα με νέα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο της μήνυσης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση στην οποία έχει προχωρήσει ο Ντεπ εις βάρος της Χερντ, ο ίδιος την κατηγορεί ότι εκείνη είχε στο σώμα της «ζωγραφισμένες μελανιές».

«Εχω αρνηθεί τις κατηγορίες της κυρίας Χερντ κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή που τις έκανε, τον Μάιο του 2016» δήλωσε ο 55χρονος σταρ. Ο δικηγόρος της Χερντ αρνήθηκε τις κατηγορίες του Ντεπ.

Ο αμερικανός ηθοποιός προχώρησε στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ύστερα από τις κατηγορίες της Χερντ, η οποία εμφανίστηκε ως το θύμα σφοδρής ενδοοικογενειακής βίας, μέσα από δημοσίευμα της Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018.

«Η κυρία Χερντ, τον Μάιο του 2016 μπήκε στο δικαστήριο ζητώντας περιοριστικά μέτρα εις βάρος μου και έχοντας στο σώμα της ζωγραφισμένες μελανιές, που τόσο οι μάρτυρες, όσο και οι ειδικοί επιτηρητές, συμπέραναν ότι οι μελανιές αυτές δεν υπήρχαν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω να αρνούμαι τις κατηγορίες για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν κακοποίησα ποτέ ούτε την κυρία Χερντ, ούτε καμία άλλη γυναίκα» ισχυρίζεται ο Ντεπ.

Και συνεχίζοντας: «Αυτή ήταν ο δράστης και εγώ ήμουν το θύμα. Ενώ μπέρδευε συνταγογραφημένες αμφεταμίνες και μη συνταγογραφημένα ναρκωτικά με αλκοόλ, η κυρία Χερντ διέπραξε αμέτρητα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος μου, συχνά με την παρουσία μαρτύρων. Σε πολλές περιπτώσεις μού προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη».

Με δήλωσή του στο περιοδικό People, ο δικηγόρος της Αμπερ Χερντ, Ερικ Τζορτζ, σχολίασε ως εξής: «Τα στοιχεία σε αυτή την υπόθεση είναι ξεκάθαρα: ο Τζόνι Ντεπ χτύπησε επανειλημμένα την Χερντ. Στον απόηχο της σημαντικής δουλειάς που κάνει το κίνημα #TimesUp, ρίχνοντας φως σε όσους κακοποιούν τα θύματά τους και εξακολουθούν να το κάνουν, ούτε ο καλλιτεχνικός κόσμος, ούτε το κοινό δεν πρόκειται να πιστέψουν τις ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας του τύπου “ενοχοποιήστε το θύμα” του Τζόνι Ντεπ».

Ο Ντεπ και η Χερντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary» το 2011 και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στο Λος Αντζελες. Το ζευγάρι κατέληξε αρχικά στο διαζύγιο χωρίς να εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη και υπέγραψε και ειδική συμφωνία, ότι δεν θα προχωρούσε ποτέ σε δημόσιες αποκαλύψεις σε σχέση με την προσωπική τους ζωή.

Σε κοινή ανακοίνωση που είχαν κάνει τότε, υποστήριζαν πως η σχέση τους ήταν «ιδιαίτερα παθιασμένη και κάποιες φορές ευμετάβλητη, αλλά πάντα δεμένη με αγάπη. Κανένας από τους δύο δεν έκανε ποτέ ψευδείς κατηγορίες με στόχο το κέρδος. Δεν υπήρχε ποτέ καμία πρόθεση για σωματική ή ψυχολογική βλάβη».

Τώρα όμως, όλες αυτές οι πολιτισμένες δηλώσεις ανήκουν στο παρελθόν…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...