290
Οι έρευνες γίνονται με μεγάλη δυσκολία | REUTERS/Stefanos Kouratzis

Φρίκη στην Κύπρο: Βαλίτσα με πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2019, 15:59
Οι έρευνες γίνονται με μεγάλη δυσκολία
|REUTERS/Stefanos Kouratzis

Φρίκη στην Κύπρο: Βαλίτσα με πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2019, 15:59

Ενα πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε από τους δύτες την Κυριακή του Πάσχα στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο στην οποία ο «Ορέστης» είχε πετάξει κάποια από τα θύματά του.

Εντοπίστηκε σε βαλίτσα και πιστεύεται ότι ανήκει είτε στην 29χρνη Φιλιππινέζα Maricar Valdez ή στην 36χρονη Ρουμάνα Livia-Florentina Bunea. Στη βαλίτσα υπήρχε ακόμη ένα κομμάτι τσιμέντο, προφανώς για βαρίδι.

Επί του σημείου βρίσκεται και ιατροδικαστής για την πρώτη επιτόπια επιθεώρηση του μακάβριου περιεχομένου της βαλίτσας.

Χθες Μ. Σάββατο ο 35χρονος αξιωματικός είχε υποδείξει το σημείο στη λίμνη όπου είχε πετάξει μέσα σε βαλίτσες τρεις από τις γυναίκες που είχε, όπως ομολόγησε ο ίδιος, είχε σκοτώσει κατά καιρούς.

Το έργο των Αρχών για την ανάσυρση των πτωμάτων ήταν ωστόσο δύσκολο λόγω της ελάχιστης ορατότητας μέσα στη λίμνη αλλά και του τοξικού νερού, εξαιτίας του οποίου απαιτήθηκαν ειδικά μέτρα προστασίας για τους δύτες. Χρειάζεται εξάλλου μεγάλη προσοχή, καθώς δεν πρέπει να αλλοιωθούν οι βαλίτσες και το περιεχόμενό τους.

Η λίμνη στην οποία γίνονται οι έρευνες

Μετά από ημέρες ανακρίσεων και σιωπής εκ μέρους του ο αξιωματικός έχει παραδεχτεί την ύπαρξη επτά θυμάτων.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες από τις Φιλιππίνες, την κόρη μίας από αυτές (για την οποία είπε ότι δεν πέθανε από τα χέρια του), μία γυναίκα από το Νεπάλ και μία Ρουμάνα με την ανήλικη κόρη της.

Μόνο ένα πτώμα έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής, της Φιλιππινέζας Μαρί Ρόουζ. Αγνωστο είναι τι απέγινε το πτώμα της Σιέρα, κόρης της Μαρί Ρόουζ.

Παρά ταύτα, η αστυνομία δεν είναι βέβαια ότι ο κατάλογος των θυμάτων δεν είναι μεγαλύτερος, αν και ο καθ’ομολογίαν δράστης λέει ότι έχει αποκαλύψει τα πάντα. Εξάλλου, αρχικά μιλούσε για πέντε δολοφονίες πριν ανακαλέσει και μιλήσει για δύο, αποδίδοντας τη διαφορά σε σύγχυση που του προκάλεσε η ανάκριση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...