234
Η κυλιόμενη σκάλα του εμπορικού κέντρου από όπου έπεσε στο κενό η γυναίκα |

Ποια ήταν η 47χρονη που έπεσε από τον τρίτο όροφο στο «Τhe Mall»

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 12:38
Η κυλιόμενη σκάλα του εμπορικού κέντρου από όπου έπεσε στο κενό η γυναίκα
|

Ποια ήταν η 47χρονη που έπεσε από τον τρίτο όροφο στο «Τhe Mall»

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 12:38

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για το περιστατικό της σοκαριστικής πτώσης γυναίκας στο εμπορικό κέντρο «Τhe Mall» στο Μαρούσι.

Στο υλικό που έχουν στα χέρια τους από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, η γυναίκα εμφανίζεται να βρίσκεται στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας του τρίτου ορόφου, μιλώντας σε έντονο ύφος, στο κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά ανεβαίνει στην κουπαστή του διαχωριστικού και βουτά στο κενό.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, πρόκειται για μία 47χρονη από τη Λέσβο, η οποία εργαζόταν σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και η μητέρα της το τελευταίο διάστημα διαμένει σε χωριό της Εύβοιας.

Βιντεοληπτικό υλικό έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. και από τον σταθμό του Ηλεκτρικού. Η 47χρονη φαίνεται να περπατά από την αποβάθρα μέχρι το εμπορικό κέντρο, μιλώντας και πάλι έντονα στο κινητό της. Η έντονη τηλεφωνική συνομιλία συνεχίζεται καθ’ όλη τη διαδρομή από τον σταθμό μέχρι τις κυλιόμενες του τρίτου ορόφου.

Στην κορυφή τις σκάλας κοντοστέκεται, κρατώντας πάντα το κινητό της.

Ξαφνικά πιάνεται από την κουπαστή και πέφτει στο κενό μπροστά στα μάτια των έντρομων πελατών του «Τhe Mall»…

H 47χρονη κατέληξε στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου. Γιατρός που ήταν παρών στο περιστατικό, προσπάθησε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες, η γυναίκα όμως δεν είχε σφυγμό., κάτι που διαπίστωσαν και οι  διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν επί τόπου. Αμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε επισήμως ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...