267
. | IntimeNews

Ανατροπή: H Ρεπούση λέει τώρα «όχι» στον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 15:43
.
|IntimeNews

Ανατροπή: H Ρεπούση λέει τώρα «όχι» στον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 15:43

Ηταν για πολλούς ένα από τα μεγάλα φαβορί για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως η Μαρία Ρεπούση –που αποτελεί ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της κίνησης «Γέφυρα» για την πολυσυζητημένη σύγκλιση της Κεντροαριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ– δεν θα δώσει την μάχη για μια θέση στην Ευρωβουλή. Το ανακοίνωσε η ίδια, εκφράζοντας την πικρία της…

Το ερώτημα βέβαια είναι αν ήταν πρώτα από την Κουμουνδούρου αυτοί που της είπαν «όχι» (και όντως το όνομά της δεν ήταν στη δεκάδα που ανακοινώθηκε την Τρίτη), ή αν η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ήταν αυτή που έσπευσε να κόψει τις γέφυρες – και γιατί.

Οπως πάντως φαίνεται από την ανάρτησή της στο Facebook, η κυρία Ρεπούση είχε κάνει συζητήσεις και μάλλον είχε συμφωνήσει στην υποψηφιότητά της. Ομως η καθυστέρηση στη σχετική ανακοίνωση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, την οδήγησε στο να αρνηθεί τελικά την πρόταση καθώς όπως λέει «δεν έχει τον χρόνο για να στηρίξει την υποψηφιότητά της…».

Η ανάρτηση της Μαρίας Ρεπούση

Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...