168
«Λυπάμαι που κάποιοι δεν κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων», τονίζει ο κ. Αλιβιζάτος στη δήλωσή του | INTIMEnews

Αλιβιζάτος: Κάποιοι δεν κατάλαβαν τι είπα για Τσίπρα – δεν θα είμαι υποψήφιος

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 12:00
«Λυπάμαι που κάποιοι δεν κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων», τονίζει ο κ. Αλιβιζάτος στη δήλωσή του
|INTIMEnews

Αλιβιζάτος: Κάποιοι δεν κατάλαβαν τι είπα για Τσίπρα – δεν θα είμαι υποψήφιος

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 12:00

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η «αγιογραφία» του για τον Αλέξη Τσίπρα, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος, επιχειρεί να απαντήσει με νέα του δήλωση στους επικριτές του.

Προλαβαίνει μάλιστα και όσους σπεύσουν (ή το έχουν ήδη κάνει) να μιλήσουν για ανταλλάγματα που του δόθηκαν ώστε να πλέξει το εγκώμιο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται ούτε να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, ούτε να διεκδικήσει άλλο δημόσιο αξίωμα, όπως πχ αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας,

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα», διαβεβαιώνει και διευκρινίζοντας για την τοποθέτησή του υπέρ του Αλέξη Τσίπρα προσθέτει:

«Και πέρυσι στην προσπάθεια για το μεγάλο ΚΙΝΑΛ και σήμερα, πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν οι τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα».

«Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων», καταλήγει ο κ. Αλιβιζάτος στη δήλωσή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...