214
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίπλα στον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ | REUTERS/Ahmed Jadallah

Λύγισε ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Φέντερερ – 100ος τίτλος για τον Ελβετό

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2019, 19:20
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίπλα στον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ
|REUTERS/Ahmed Jadallah

Λύγισε ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Φέντερερ – 100ος τίτλος για τον Ελβετό

Protagon Team Protagon Team 2 Μαρτίου 2019, 19:20

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τελικά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 0-2 σετ (4-6, 4-6) από τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος κατέκτησε έτσι τον 100ο τίτλο στη σπουδαία καριέρα του.

Ο έλληνας τενίστας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις κόντρα στον Ελβετό αλλά δεν μπόρεσε να του στερήσει το 8ο τίτλο στο Dubai Tennis Championships και τον 100ο συνολικά.

Ο «βασιλιάς» ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος στο παιχνίδι του και με εξαιρετικά στατιστικά πίσω από το πρώτο του σερβίς κατάφερε να πάρει τον τίτλο.

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να μένει από δυνάμεις και να μην έχει καθαρό μυαλό σε κάποια σημεία του αγώνα κάτι που απέναντι σε έναν τενίστα όπως ο Φέντερερ δεν συγχωρείται. Παρ’ όλα αυτά ο «Στεφ» απέδειξε ότι παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται και μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να πάρει από τη συμμετοχή του στο Ντουμπάι.

Το βασικότερο για τον έλληνα αθλητή είναι ότι τη Δευτέρα θα είναι στο νούμερο 10 της παγκόσμιας κατάταξης και αυτό το… χρωστάει στο τουρνουά του Ντουμπάι και την εκπληκτική του πορεία έως τον τελικό.

Ο 20χρόνος τενίστας κέρδισε 283.00 ευρώ και θα συνεχίσει πλέον στην Καλιφόρνια και στο Indian Wells.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...