188
«Κάντε πίσω έρχομαι» στο επόμενο δ.σ. της ΤτΕ | INTIMEnews

Ο Πολάκης θέλει τώρα να παραστεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος!

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2019, 11:30
«Κάντε πίσω έρχομαι» στο επόμενο δ.σ. της ΤτΕ
|INTIMEnews

Ο Πολάκης θέλει τώρα να παραστεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος!

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2019, 11:30

Μετά τα… «μπλεξίματα» (βλέπε προκαταρκτική) που του έφερε το τηλεφώνημα στον Γιάννη Στουρνάρα, ο Παύλος Πολάκης ζητάει τώρα να είναι παρών στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος. Οχι, καταγραφέα δεν ζήτησε να έχει μαζί του.

Συγκεκριμένα με επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία κοινοποιείται στον διοικητή της, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζητεί να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του για συγκεκριμένα – όπως λέει- δάνεια που «δεν πληρούν τις κατά νόμο και κατά του κανονισμούς λειτουργίας του Τραπεζικού Συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης».

 

Καλεί μάλιστα τα μέλη του δ.σ. της ΤτΕ να ελέγξουν τα εν λόγω δάνεια (που ο ίδιος θεωρεί προβληματικά), ώστε να μην κατηγορηθούν για μεροληψία.

Με τη νέα αυτή επικοινωνιακή ενέργεια ο κ. Πολάκης επιδιώκει να αλλάξει το κλίμα εις βάρος του μετά και την ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον ίδιο κατάθεση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα στον εισαγγελέα Μαστραντωνάκη, κατά την οποία ο διοικητής επέμεινε ότι ο υπουργός κατέγραφε την τηλεφωνική τους συνομιλία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...