391
Πριν λίγες μέρες, η Σελίν Ντιόν παρακολούθησε επιδείξεις μόδας στο Παρίσι, τραβώντας πάνω της τα φλας των φωτογράφων | REUTERS

Ταινία βασισμένη στη ζωή της Σελίν Ντιόν ετοιμάζουν οι Γάλλοι

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:08
Πριν λίγες μέρες, η Σελίν Ντιόν παρακολούθησε επιδείξεις μόδας στο Παρίσι, τραβώντας πάνω της τα φλας των φωτογράφων
|REUTERS

Ταινία βασισμένη στη ζωή της Σελίν Ντιόν ετοιμάζουν οι Γάλλοι

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:08

Φόρο τιμής στη Σελίν Ντιόν θα αποτίσει μια καινούργια ταινία, που είναι στα σκαριά στη Γαλλία. Η διάσημη τραγουδίστρια ενέκρινε το σενάριο και τη χρήση της μουσικής της για το φιλμ που, προς το παρόν, ονομάζεται «Η δύναμη της αγάπης», από το ομώνυμο τραγούδι της.

Στον ρόλο της 50χρονης Ντιόν, θα εμφανιστεί η γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Βαλερί Λεμερσιέ, η οποία θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες, στα τέλη του 2020. Η ακριβή, για τα γαλλικά δεδομένα, παραγωγή θα κοστίσει 2o εκατ. ευρώ και θα γυριστεί σε Γαλλία, Καναδά, Ισπανία και Λας Βέγκας.

Η ταινία δεν θα είναι απόλυτα βιογραφική, αλλά βασίζεται στη ζωή της Ντιόν. Η πρωταγωνίστρια ονομάζεται Αλίν, μεγαλώνει στο Κεμπέκ τη δεκαετία του ’60, σε μία φτωχή αλλά ευτυχισμένη οικογένεια με 14 παιδιά. Σε ηλικία 12 ετών, ανακαλύπτεται από έναν κυνηγό ταλέντων, τον οποίο αργότερα παντρεύεται και γίνεται διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Την Ντιόν ανακάλυψε ο Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος το 1994, έγινε ο σύζυγός της, παρά τα 26 χρόνια που τους χώριζαν. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι τον θάνατο από καρκίνο του Ανζελίλ, το 2016.

Οι παραγωγοί διαφημίζουν το φιλμ ως έναν φόρο τιμής στην απίστευτη ζωή της Σελίν Ντιόν, «μέσα από την τρυφερή και αστεία ματιά της Βαλερί Λεμερσιέ».

Η Βαλερί Λεμερσιέ (στη φωτογραφία, στα γαλλικά κινηματογραφικά βραβεία Σεζάρ το 2017) θα ενσαρκώσει την Σελίν Ντιόν στην ταινία «Η δύναμη της αγάπης». Πηγή: EPA

«Συγκινήθηκα από τον θρήνο της Ντιόν για τον άντρα της και έψαξα την ιστορία της. Εμαθα για την ίδια, τον σύζυγό της και τη μητέρα της. Ανακάλυψα πόσο δυνατή ήταν η αγάπη τους, το χιούμορ που τους έδενε και κατάλαβα πώς τρεις διαφορετικοί και φιλόδοξοι χαρακτήρες έκαναν ένα μικρό κοριτσάκι τη μεγαλύτερη σταρ στον πλανήτη», λέει η Λεμερσιέ.

Η Σελίν Ντιόν και ο σύζυγός της Ρενέ Ανζελίλ σε δημόσια εμφάνισή τους στη Γερμανία, το 2012. Πηγή: EPA
Η Σελίν Ντιόν και τα τρία της παιδιά μπροστά στο φέρετρο του Ρενέ Ανζελίλ, το 2016. Πηγή: EPA
Η Σελίν Ντιόν τραγουδά στην πρόβα για τα βραβεία Γκράμι, τον Ιανουάριο, στο Λος Αντζελες

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...