325
Η κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο ήταν σαφής και πλήρης | Τwitter

Πλήρης κάλυψη Μαξίμου στον Πολάκη: «Κατηγόρησε το κακόβουλο μιντιακό σύστημα»

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 15:55
Η κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο ήταν σαφής και πλήρης
|Τwitter

Πλήρης κάλυψη Μαξίμου στον Πολάκη: «Κατηγόρησε το κακόβουλο μιντιακό σύστημα»

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 15:55

Στην υπεράσπιση του Παύλου Πολάκη προσέτρεξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο briefing των πολιτικών συντακτών, προσφέροντάς του πλήρη κάλυψη για το τελευταίο επεισόδιο που είχε με εκπροσώπους του Τύπου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Τζανακόπουλος προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας πως ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε σε ένα μιντιακό σύστημα το οποίο κατ’εξακολούθηση θέλει να συγκαλύπτει ή να αποσιωπά τις θετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης».

«Αυτή είναι η πολιτική τοποθέτηση του κ. Πολάκη για τα εκδοτικά συγκροτήματα που θέλουν να πλήξουν την εικόνα της κυβέρνησης», πρόσθεσε κληθείς να απαντήσει αν συμφωνεί με τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί συχνά πυκνά στις δημόσιες τοποθετήσεις – αντιπαραθέσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Ο κ. Πολάκης και το υπουργείο Υγείας ρωτήθηκαν για θέματα με πιεστικό τρόπο και αυτά είναι ζητήματα για τα οποία έχει απαντήσει ο ίδιος αρκετές φορές», επέμεινε σε μία ύστατη προσπάθεια να δικαιολογήσει το νέο πολάκειο ξέσπασμα.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υπερασπίστηκε με το ίδιο σθένος τόσο την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, όσο και τον πρώην συνάδελφό της, τ. υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Για την περίπτωση της κυρίας Κουντουρά κατήγγειλε συγκεκριμένα απόπειρα στοχοποίησης της, προκειμένου, όπως είπε, να πληγεί η ηθική της ακεραιότητα. Υπάρχει, είπε, μία επιχείρηση να πληγεί σε ηθικό επίπεδο και αυτό γίνεται διότι είχε το σθένος και την παρρησία να υποστηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν μπορεί όμως να βρεθεί καμία σκιά στο έργο και στις κυβερνητικές της επιδόσεις της (…), συμπλήρωσε, καθώς όπως θέλησε να αναδείξει, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο Τουρισμού και έχει συμβάλει τα μέγιστα για τη νέα εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα.

Αντίστοιχα και για τον Νίκο Κοτζιά (σ.σ. τον οποίο ο πρώην κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος έβαλε ήδη πίσω από τα σίδερα της φυλακής), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει παίξει κομβικό ρόλο στην αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της χώρας.

Είναι, τόνισε, ένας υπουργός που λειτούργησε πάντα για το εθνικό συμφέρον, απορρίπτοντας ουσιαστικά ως παντελώς αστήρικτες και συκοφαντικές τις κατηγορίες που εκτοξεύει σε κάθε ευκαιρία προς το πρόσωπό του ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...