157
«Ο,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο», λέει το τραγούδι και η Φώφη Γεννηματά διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες τον Θανάση Θεοχαρόπουλο | INTIMEnews

Η Φώφη διέγραψε τον Θεοχαρόπουλο και συγκαλεί έκτακτο συνέδριο στο ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2019, 19:01
«Ο,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο», λέει το τραγούδι και η Φώφη Γεννηματά διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες τον Θανάση Θεοχαρόπουλο
|INTIMEnews

Η Φώφη διέγραψε τον Θεοχαρόπουλο και συγκαλεί έκτακτο συνέδριο στο ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2019, 19:01

Αμεση ήταν η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά μετά την έγκριση της εισήγησης Θεοχαρόπουλου στη ΔΗΜΑΡ, με ψήφους 29 υπέρ και 22 κατά και 2 λευκά, για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως είχε προειδοποιήσει η ίδια η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τέθηκε με απόφασή της εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ ταυτόχρονα συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό συνέδριο του Κινήματος για το τέλος Μαρτίου, με σκοπό την ανασύσταση του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση και γίνεται γνωστό ότι με βάση το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Το Συνέδριο, καταλήγει η ανακοίνωση,  θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...