258
Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να παίζει με το τρενάκι της κυβέρνησης | INTIMEnews

Καμμένος σε Τσίπρα: Μόνη διαφορά μας, το όνομα της Μακεδονίας – δεν σε ρίχνω

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 16:19
Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να παίζει με το τρενάκι της κυβέρνησης
|INTIMEnews

Καμμένος σε Τσίπρα: Μόνη διαφορά μας, το όνομα της Μακεδονίας – δεν σε ρίχνω

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 16:19

Οι ασκήσεις εδάφους στον τάπητα της πολιτικής γυμναστικής συνεχίζονται από τον Πάνο Καμμένο, που μετά την ματαίωση της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, βγήκε στο Twitter να διευκρινίσει ότι δεν θέτει θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δηλ. δεν πρόκειται να τη ρίξει.

Και όλα αυτά ενώ ο πιστός του βουλευτής, Κώστας Κατσίκης, επαναλάμβανε μονότονα τα τελευταία 24ωρα ότι οι ΑΝΕΛ όχι μόνο φεύγουν οριστικά από την κυβέρνηση, αλλά θα πουν «όχι» και σε ενδεχόμενο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Μόνη μας διαφορά με τον Αλέξη είναι το όνομα της Μακεδονίας, όλα τα άλλα λύνονται κοινοβουλευτικά, έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός Αμυνας, λίγο μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Αν τώρα συνδεθεί η ψήφος εμπιστοσύνης με τη Συμφωνία των Πρεσπών (και το όνομα της Μακεδονίας που είναι η μόνη τους διαφορά), τότε, είπε, θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις από τα κομματικά όργανα των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσει στη συνέχεια τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε – χωρίς ωστόσο να λάβει τελικά- την εξουσιοδότηση των βουλευτών του να πάει στον Πρωθυπουργό και να ζητήσει την άμεση (και αμετάκλητη) απόσυρση των «ανελιτών» υπουργών.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν έγινε δεκτό, με επιχείρημα την απουσία των υπουργών Ελενας Κουντουρά και Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

«Δεν μπορούμε να πάρουμε αυτή την απόφαση όταν απουσιάζουν η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκτός και αν έχουν διαγραφεί και δεν το γνωρίζουμε», ήταν η χαρακτηριστική παρατήρηση που ακούστηκε, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να διακόπτει τη συνεδρίαση.

Και ο τραγέλαφος συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...