265
Γεννηματά και Μώραλης στον Πειραιά. Μια ασφαλής επιλογή για το ΚΙΝΑΛ. Το πρόβλημα όμως παραμένει η Θεσσαλονίκη και η Εύα Καϊλή | SOOC

Η Φώφη ποντάρει στον Μώραλη για τον Πειραιά, αλλά το πρόβλημά της είναι η Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2018, 11:25
Γεννηματά και Μώραλης στον Πειραιά. Μια ασφαλής επιλογή για το ΚΙΝΑΛ. Το πρόβλημα όμως παραμένει η Θεσσαλονίκη και η Εύα Καϊλή
|SOOC

Η Φώφη ποντάρει στον Μώραλη για τον Πειραιά, αλλά το πρόβλημά της είναι η Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2018, 11:25

Μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει στον Πειραιά τον Νίκο Μπελαβίλα (εδώ), και αυτήν της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Βλαχάκου (εδώ), ήρθε η σειρά του Κινήματος Αλλαγής να επιλέξει τον υποψήφιο που θα στηρίξει –και δεν είναι άλλος από τον νυν δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ ανέφερε: «Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης και σε συνέχεια της εφαρμογής των διαδικασιών που περιγράφονται στην 7η Εγκύκλιο με θέμα την εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους, ανακοινώνεται η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής:

• Για το Δήμο Πειραιά, στον εν ενεργεία Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη».

Είναι σαφές ότι για το ΚΙΝΑΛ η περίπτωση του κ. Μώραλη είναι, πολιτικά, μια καλή επιλογή καθώς ο νυν δήμαρχος έχει μεγάλες πιθανότητες να επανεκλεγεί και έτσι η Φώφη Γεννηματά να πιστωθεί μια επιτυχία στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Επίσης καλές είναι οι πιθανότητες του Παύλου Γερουλάνου, υποψηφίου του ΚΙΝΑΛ στην Αθήνα, ιδίως από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει τον Νάσο Ηλιόπουλο, με ελάχιστες προοπτικές.

Ωστόσο το αγκάθι για την κυρία Γεννηματά παραμένει η Θεσσαλονίκη. Δεδομένου ότι από την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη δεν έχει προκριθεί κάποιος υποψήφιος, από το ΚΙΝΑΛ ελπίζουν στην περίπτωση της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, η οποία έχει κάποιες πιθανότητες απέναντι στην Κατερίνα Νοτοπούλου, στον (επίσημο της ΝΔ) Νίκο Ταχιάο, ή τον (αντάρτη της ΝΔ) Γιώργο Ορφανό.

Ομως η κυρία Καϊλή το σκέφτεται –λένε ότι θα αποφασίσει ως τα Χριστούγεννα– και είναι γνωστό ότι προτεραιότητά της είναι η Ευρωβουλή.

Χαρακτηριστική ανάρτησή της την περασμένη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...