182
Η Ελένη Τοπαλούδη | .

Τι έδειξε η άρση του απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 07:53
Η Ελένη Τοπαλούδη
|.

Τι έδειξε η άρση του απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2018, 07:53

Η άρση του απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης Τοπαλούδη φέρνει στο φως νέα στοιχεία που και αυτά θα ενσωματωθούν στον ογκώδη φάκελο της υπόθεσης.

Το Star αποκάλυψε χθες Τετάρτη ότι οι εισερχόμενες κλήσεις δείχνουν ότι μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από την ημέρα της δολοφονίας και έπειτα, εισερχόμενες κλήσεις καταγράφονται στις 30 Νοεμβρίου. Πρόκειται για πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο, όπου ζει η οικογένεια της και την στενή της φίλη, που έγιναν στις 30 Νοεμβρίου.

Αλλη μία κλήση έγινε την 1η Δεκεμβρίου από μία φίλη της η οποία κατά σύμπτωση ζει στον ίδιο δρόμο όπου ζει ο έλληνας κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν πει ότι πέταξαν το κινητό της άτυχης φοιτήτριας στη θάλασσα, αλλά η συσκευή δεν έχει βρεθεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας έχει ζητήσει την άρση του απορρήτου των συνομιλιών των δύο κατηγορούμενων όπως και του σταθερού τηλεφώνου του σπιτιού όπου βιάστηκε και κακοποιήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη.

Χθες Τετάρτη ήρθαν στο φως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό της Τοπαλούδη, τα οποία δεν έδειξαν την ύπαρξη τοξικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...