388
«Δεν έκανα τίποτα, είμαι θύμα» δημόσιου διασυρμού, λέει ο ηθοποιός | Τwitter

Γιώργος Καρκάς: «Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων, πρόκειται για πλεκτάνη»

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 15:59
«Δεν έκανα τίποτα, είμαι θύμα» δημόσιου διασυρμού, λέει ο ηθοποιός | Τwitter

Γιώργος Καρκάς: «Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων, πρόκειται για πλεκτάνη»

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2018, 15:59

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ… Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας».

Αυτό δηλώνει μέσω της «Real News»  ο προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που κατηγορείται για το βιασμό του 24χρονου ταξιτζή στις 13/11, επιμένοντας ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

«Δεν έκανα τίποτα, είμαι θύμα δημόσιου διασυρμού», υποστηρίζει και αρνείται κατηγορηματικά ότι το βράδυ της κούρσας με το ταξί του καταγγέλλοντος είχαν κάνει χρήση ουσιών.

«Το μόνο λάθος μου», αναφέρει, ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει ‘πόπερ’ που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του».

Όπως λέει, ο ταξιτζής «από τη μία φώναζε το όνομα της κοπέλας του και έλεγε πως την αγαπάει και από την άλλη γυρνούσε στους γιατρούς και τους έλεγε ‘Σώστε το παιδί’. Θυμάμαι μία βιαιότητα από μέρους του σε εμένα. Στη συνέχεια ο γιατρός κάλεσε την αστυνομία και πήραν μόνο εμένα. Έπρεπε να πάρουν και τους δύο και πήραν μόνο εμένα (…)  [Ο οδηγός του ταξί] ήθελε να ηρεμήσει και να πάει σπίτι να δει την κοπέλα του. Μάλιστα, στον πρώτο αστυνομικό δεν κατέθεσε τίποτα για βιασμό. Κατέθεσε ότι ‘μου κοιμήθηκε στο ταξί, έχει πάρει ναρκωτικά και τον έφερα εδώ επειδή δεν ήταν καλά’. Την επόμενη ημέρα του ήρθε όλη αυτή η ιδέα περί βιασμού», ισχυρίστηκε επιμένοντας ότι δεν του έκανε ποτέ τίποτα.

Κληθείς τέλος να σχολιάσει τις πληροφορίες περί ύπαρξης και δεύτερης καταγγελίας οδηγού ταξί σε βάρος του, το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας: «Πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία».

Βέβαιη για την αθωότητά του 29χρονου ηθοποιού εμφανίστηκε η αδελφή του που τον επισκέφθηκε στη φυλακή.

«Πιστεύω σε εκείνον και θα εξακολουθώ να πιστεύω σε εκείνον», δήλωσε στον ΣΚΑΪ. «Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας και από εκεί και πέρα όλα θα φανούν, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ήδη αυτό που εισπράττω από τον κόσμο, φίλους, γνωστούς και αγνώστους είναι πάρα πολύ θετικό. Οπότε όλα νομίζω θα βγουν στην επιφάνεια και θα αποδειχτεί ότι είναι αθώος. Ο αδελφός μου είναι αδίκως μέσα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...