334
Kαι η Γιάννα Αγγελοπούλου διαψεύδει τα περί καθόδου της στις εκλογές του Μαΐου | REUTERS

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ούτε ίχνος αλήθειας στα περί υποψηφιότητάς μου στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 14:19
Kαι η Γιάννα Αγγελοπούλου διαψεύδει τα περί καθόδου της στις εκλογές του Μαΐου
|REUTERS

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ούτε ίχνος αλήθειας στα περί υποψηφιότητάς μου στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 14:19

Ενα 24ωρο μετά τη διάψευση του Φραγκίσκου Αλβέρτη για τη φημολογία που τον ήθελε υποψήφιο στον δήμο Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ακόμα πρόσωπο που ενεπλάκη σε αντίστοιχα σενάρια, η Γιάννα Αγγελοπούλου, απέρριψε ως απολύτως αναληθή οιαδήποτε τέτοια συζήτηση.

«Έκπληκτη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες συζήτηση για τον δήμο Αθηναίων, η οποία με εμπλέκει. Τίποτε απ’ αυτά δεν έχει ίχνος αλήθειας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση από την πρώην πρόεδρο του «Αθήνα 2004».

Οι συνεχείς διαρροές, επιπέδου καφενειακής συζήτησης, για τον/την εκλεκτό/η του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο της Αθήνας αποδεικνύνουν την ένδεια υποψηφίων που έχει ήδη φέρει σύννεφα ανησυχίας πάνω από την Κουμουνδούρου.

Απορία και αγανάκτηση εξέφρασε την Τετάρτη και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης για τις διαρροές που τον εμφάνιζαν να κατεβαίνει υποψήφιος στην Αθήνα.

«Τι δουλειά έχω εγώ με αυτά; Τι δουλειά έχω εγώ με την πολιτική. Τι δουλειά έχω εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Δεν υπήρχε ούτε προσέγγιση από κανέναν ούτε τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει», τόνισε σε δηλώσεις του στον Σπορ FM 94,6.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψαν αυτές οι ηλιθιότητες. Πώς γράφεται ερήμην μου κάτι τέτοιο; Είμαστε σοβαροί; Επειδή δεν έχω social media σημαίνει δεν μπορώ να απαντήσω; Ξαφνικά βλέπω τη φωτογραφία μου και παρουσιάζομαι ως δήμαρχος. Εγώ πώς να το απαντήσω. Δεν έχω ασχοληθεί, δεν ασχολήθηκα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Πέρσι ήταν ο Διαμαντίδης, φέτος είμαι εγώ. Με έχετε ακούσει ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική; Φανταστείτε πόσα πράγματα διαβάζουμε και μερικοί άνθρωποι τα πιστεύουν. Ξαφνικά από το πουθενά παρουσιάζομαι ως υποψήφιος δήμαρχος», ανέφερε έκπληκτος το παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε για την πηγή της διαρροής;

«Από κάπου βγήκε; Από πού να ξέρω; Γράφτηκε, το αναπαρήγαγαν και έγινε της… Πόπης. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι και δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω από πού βγήκε. Τι δουλειά έχω εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με κάποιο άλλο κόμμα. Δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και με κανένα άλλο κόμμα. Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα».

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...