181
Ο μυτιληνιός Παναγιώτης Χριστόφιας εξασφάλισε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου | Τwitter

Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει Παναγιώτη Χριστόφα για περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 13:17
Ο μυτιληνιός Παναγιώτης Χριστόφιας εξασφάλισε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου
|Τwitter

Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει Παναγιώτη Χριστόφα για περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2018, 13:17

Τη στήριξη του Παναγιώτη Χριστόφα ως υποψήφιου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, μετά και την αποχώρηση του Σταμάτη Μαλέλη που κατόπιν συννενοήσεως με τη Φώφη Γεννηματά θα κατέβει υποψήφιος στις εθνικές και συγκεκριμένα στη Β’ Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, η υποψηφιότητα του 38χρονου πολιτικού μηχανικού Παναγιώτη Χριστόφα αξιολογήθηκε ότι καλύπτει το τρίπτυχο Ενότητα – Διεύρυνση – Πολιτική Ανανέωση, επί του οποίου συντάσσεται όλη η πολιτική στρατηγική του Κινήματος Αλλαγής για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη του Κινήματος που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο» το 2014, να στηρίξουν ενεργά την επιλογή αυτή.

Πρόκειται για ένα στέλεχος της νέας γενιάς, που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Μυτιλήνη στην οποία επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών.

Ο κ. Χριστόφας στις εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Παναγιώτης Χριστόφας είναι παντρεμένος με δυο παιδιά. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου και στη συνέχεια μέλος της διοίκησης του επιστημονικού συλλόγου πολιτικών μηχανικών και του περιφερειακού τμήματος ΤΕΕ Βορείου Αιγαίου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...