243
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε τις Βρύσες του Αποκόρωνα | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Στα Χανιά για την 28η Οκτωβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2018, 13:04
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε τις Βρύσες του Αποκόρωνα
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Στα Χανιά για την 28η Οκτωβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2018, 13:04

Στις Βρύσες του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στις 10 το πρωί και έγινε δεκτός από τον δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, όπως και από τοπικούς φορείς και πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

Παρέστη στη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ενώ κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο της περιοχής πριν από την παρέλαση από μαθητές και μέλη παραδοσιακών κρητικών συλλόγων.

Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι η δικιά μας γενιά θα πρέπει να πει το δικό της «όχι» στον λαϊκισμό, στον διχασμό και στη μισαλλοδοξία.

Επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Οι γιορτές στην ελληνική περιφέρεια έχουν ένα πιο αυθόρμητο πιο ανθρώπινο χαρακτήρα. Τα νέα παιδιά τα οποία παρέλασαν σήμερα με το χαμόγελό τους, την αυτοπεποίθησή τους, την αισιοδοξία τους μας έδωσαν και το μέτρο της δικής μας ευθύνης, το οποίο δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα ζήσουν μια ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους. Σήμερα τιμάμε το μεγάλο “ΟΧΙ” που ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν από 78 χρόνια. Η δικιά μας γενιά θα πρέπει να πει το δικό της “όχι” στον λαϊκισμό, τον διχασμό, στη μισαλλοδοξία, ένα “όχι” στη διχόνοια. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού μας. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι και αυτή τη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι για να πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...