189
«Ετσι όπως το ακούω, ο Νίκος Παππάς έχει δίκιο» | ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / INTIMENEWS

Μπήκε και ο Κατρούγκαλος στον χορό της ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 19:07
«Ετσι όπως το ακούω, ο Νίκος Παππάς έχει δίκιο»
|ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / INTIMENEWS

Μπήκε και ο Κατρούγκαλος στον χορό της ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 19:07

Συνέχεια στον μίνι «εμφύλιο» που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ΕΡΤ, όπως αυτός εκδηλώθηκε με τις δηλώσεις και τα σχόλια των Φίλη –Παππά, έδωσε άλλο ένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Οταν ο κ. Κατρούγκαλος ρωτήθηκε από τον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για τη διένεξη των δύο προαναφερθέντων πολιτικών, αναφέρθηκε γενικώς στα της κρατικής τηλεόρασης λέγοντας «δεν υπάρχει η ομοφωνία και η ομοχρωμία του παρελθόντος, γιατί υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι από τη ΝΕΡΙΤ».

Υποστήριξε κιόλας ότι «δεν θελήσαμε να κάνουμε κυνήγι μαγισσών, μπορεί μερικοί να το σκέφτηκαν αλλά είναι η απόλυτη μειοψηφία».

Ως προς την ουσία της ερώτησης που δέχθηκε (Φίλης ή Παππάς) απάντησε και πάλι γενικά στην αρχή: «Η ΕΡΤ δεν έχει γίνει BBC» είπε, «αλλά με κάποια εχέγγυα ανεξαρτησίας μπορεί να γίνει καλύτερη από τα ιδιωτικά κανάλια όχι μόνο στην ειδησεογραφία, αλλά και στην παραγωγή πολιτισμού».

Ομως στο τέλος τοποθετήθηκε: «Ετσι όπως το ακούω, ο Νίκος Παππάς έχει δίκιο» είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

«Είναι προφανές ότι ο Νίκος Παππάς έχει ευθύνη στο αντικείμενο και εκφράζει την κυβερνητική θέση, αλλά κάθε κριτική πρέπει να την ακούμε ακόμα και αν προέρχεται από τη δική μας παράταξη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...