349
|

Επίθεση διαρρήκτη σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μπροστά στο μωρό της – τη χτύπησε και τη φίμωσε

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2018, 11:26

Επίθεση διαρρήκτη σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μπροστά στο μωρό της – τη χτύπησε και τη φίμωσε

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2018, 11:26

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια διαρρήκτη έζησε το βράδυ της Δευτέρας, μέσα στο σπίτι της, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κάτια Νιάκαρη.

Μπροστά στο παιδί της, ο εισβολέας τη χτύπησε στο πρόσωπο με βαρύ αντικείμενο και στη συνέχεια την έδεσε με ένα σεντόνι και τη φίμωσε με μονωτική ταινία.

Όπως διηγήθηκε η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όλα έγιναν την ώρα που έβαζε για ύπνο το δύο ετών παιδί της, όταν άκουσε έναν θόρυβο μέσα στο σπίτι και πήγε να ελέγξει τι ήταν.

Ο διαρρήκτης παραμόνευε στο σαλόνι και αμέσως της επιτέθηκε. Αφού την ακινητοποίησε, άρχισε να την απειλεί απαιτώντας να του πει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια τουπαιδιού της που είχε βάλει έντρομο τα κλάματα.

«Ηταν δύσκολες στιγμές. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του παιδιού μου», είπε στην αρχή της περιγραφής της η Κάτια Νιάκαρη και συνέχισε λέγοντας:

«Ηταν 9 το βράδυ, μόλις είχα γυρίσει από την δουλειά, πήγα να κοιμίσω το παιδί, άκουσα ένα θόρυβο και είδα έναν άνδρα στο σαλόνι. Σηκώθηκε το παιδί.

Του είπα ότι δεν είχα λεφτά απλά να μην κάνει κακό στο παιδί. Γύρισα να πάρω αγκαλιά το παιδί, με χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Δεν θυμάμαι αν κρατούσε όπλο ή κάτι άλλο.

Μου έδεσε τα χέρια με σεντόνι, μου έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα. Ζητούσε επίμονα λεφτά.

Το παιδί έβλεπε τα πάντα, έκλαιγε, φώναζε μαμά. Προσπάθησα να πω στο παιδί ότι παίζουμε ένα παιχνίδι, ήμουν μέσα στα αίματα. Ήταν πολύ δύσκολο. Με χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο».

Το μόνο που ζητούσε η μητέρα από τον εισβολέα, ήταν να μην πειράξει το παιδί της. Εκείνος αφού την έδεσε και τη φίμωσε, έκανε άνω – κάτω το σπίτι ψάχνοντας χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Τελικά έφυγε χωρίς να καταφέρει να πάρει τίποτα, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα δεμένη και φιμωμένη.

Περίπου δύο ώρες μετά την επίθεση, η δημοσιογράφος κατάφερε να συρθεί μέχρι την πόρτα του σπιτιού και βγάζοντας τη μονωτική ταινία από το στόμα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Τις φωνές της άκουσε ένας γείτονας που κάλεσε την Αστυνομία. Αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ από όσα έζησε στα χέρια του εισβολέα, έσφιξε στην αγκαλιά της το 25 μηνών παιδί της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...