174
Οι παίκτες του Ολυμπιακού χειροκροτούν τους φιλάθλους τους που έφτασαν μέχρι το «Τερφ Μουρ» | Action Images via Reuters/Carl Recine

Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1: Δύσκολα, αλλά πήρε την πρόκριση

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2018, 23:48
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/8/2018, 23:54
Οι παίκτες του Ολυμπιακού χειροκροτούν τους φιλάθλους τους που έφτασαν μέχρι το «Τερφ Μουρ»
|Action Images via Reuters/Carl Recine

Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1: Δύσκολα, αλλά πήρε την πρόκριση

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2018, 23:48
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/8/2018, 23:54

Με μαξιλαράκι ασφαλείας το σκορ του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, εξαιρετική ψυχολογία από το απόλυτο των νικών στα επίσημα παιχνίδια του (3χ3 στο Europa League και νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) ο Ολυμπιακός, στη σκιά των μεταγραφικών εξελίξεων που δημιουργούν τεράστιες προσδοκίες, αντιμετώπιζε το βράδυ της Πέμπτης -στο «Τερφ Μουρ»- την Μπέρνλι για να τελειώσει τη… δουλειά. Όπως και έκανε…

Ετσι, λοιπόν, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Μπέρνλι και σε συνδυασμό το 3-1 του πρώτου αγώνα θα μπει στην κλήρωση της Παρασκευής μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ποντένσε στο 83′ σφράγισε την πρόκριση για τους Πειραιώτες, ενώ ο Βίντρα στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αγγλοι έχασαν σωρεία ευκαιριών και είχαν ένα δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην ήταν καλοί σε αυτό το ματς και να κινδύνευσαν σε αρκετές περιπτώσεις, έφυγαν όμως με ισοπαλία απέναντι στην Μπέρνλι και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους.

Παράλληλα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έγραψε Ιστορία καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά κατόρθωσε να αποκλείσει αγγλική ομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...