275
Η Νία Βαρντάλος στην ταινία «My life in ruins» που γυρίστηκε στην Ελλάδα και περιλαμβάνει και σκηνές στην Ακρόπολη | IMDB

Νία Βαρντάλος: «Αγαπώ την Ελλάδα και τους Ελληνες – Βοηθήστε τους!»

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2018, 14:04
Η Νία Βαρντάλος στην ταινία «My life in ruins» που γυρίστηκε στην Ελλάδα και περιλαμβάνει και σκηνές στην Ακρόπολη
|IMDB

Νία Βαρντάλος: «Αγαπώ την Ελλάδα και τους Ελληνες – Βοηθήστε τους!»

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2018, 14:04

Η Νία Βαρντάλος, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός με την ταινία «Γάμος α λα ελληνικά» που σημείωσε τεράστια παγκόσμια επιτυχία, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι δεσμοί αίματος που έχει με την Ελλάδα λοιπόν, κάτι τέτοιες τραγικές στιγμές γίνονται ακόμη πιο έντονοι.

If you’re looking for handmade in Greece purses and satchels, please find this store in the Monistiraki section of Athens and tell them I sent you! Instagram page: @leathershop77 #deal #discount #sendmeapic #visitGreece #ilovepurses

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on

Πρόσφατα βρέθηκε στη χώρα μας για διακοπές, περπάτησε στα σοκάκια της Πλάκας, διαφήμισε τα τοπικά μαγαζιά με δερμάτινα είδη και σανδάλια, φωτογράφισε γύρο σε σουβλατζίδικο με περιπαικτικό σχόλιο «για όλους τους χορτοφάγους εκεί έξω», ανέβασε εικόνες από μαγευτικά τοπία και όλα αυτά με hashtag #visitgreece.

For all the vegetarians out there. #visitgreece

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on

Γρήγορα όμως, τις ανέμελες αναρτήσεις της που θύμιζαν χαρούμενες καρτ-ποστάλ, αντικατέστησαν κάποιες άλλες, συγκινητικές, μέσα από τις οποίες παροτρύνει τον κόσμο να κάνει χρηματικές δωρεές για τους πυρόπληκτους.

Το ενδιαφέρον με τις αναρτήσεις της στο Instagram, είναι ότι εκτός από μία εικόνα που αποτυπώνει τις φονικές πυρκαγιές, σε όλες τις υπόλοιπες, προτίμησε να χρησιμοποιήσει όμορφα τοπία, σχολιάζοντας: «Αυτή είναι η Ελλάδα. Αγαπώ αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αν θέλετε να βοηθήσετε όσους υποφέρουν από τις φονικές πυρκαγιές, μπορείτε να το κάνετε μέσω του @the_hellenic_initiative. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την πρόσφατη πραγματικά γαλήνια επίσκεψή μου». Είναι λες και με αυτόν τον τρόπο, η ηθοποιός στοχεύει στην ελπίδα και σε όλη την ομορφιά που υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα.

Σε κάποια άλλα σχόλιά της μάλιστα, τονίζει ότι επειδή δεν είναι και πολύ σαϊνι με την τεχνολογία, καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να μπουν σε κάποιο site για να βρουν τον ακριβή τρόπο με τον οποίο μπορούν να κάνουν τις δωρεές τους.

Αυτού του είδους η ανησυχία, μαρτυρά την ειλικρινή φροντίδα μιας γυναίκας που έχει συνδέσει την καριέρα και την επιτυχία της με την Ελλάδα και δεν την ξεχνά σε μία τόσο κρίσιμη και τραγική στιγμή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...