176
Ο Πάνος Καμμένος παρακολουθεί την στρατιωτική παρέλαση | Intimenews/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αλλαξε γραμμή ο Καμμένος – Εγκλειστοι (και όχι όμηροι πλέον) οι δύο στρατιωτικοί

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2018, 12:47
Ο Πάνος Καμμένος παρακολουθεί την στρατιωτική παρέλαση
|Intimenews/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Αλλαξε γραμμή ο Καμμένος – Εγκλειστοι (και όχι όμηροι πλέον) οι δύο στρατιωτικοί

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2018, 12:47

Το ζήτημα της φυλάκισης των δύο ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη κυριάρχησε στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας για την 25η Μαρτίου.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «ζητάμε τη στήριξη των συμμάχων μας  για την απελευθέρωση των εγκλείστων στην Αδριανούπολη».

Δεν φτάνουν οι δηλώσεις, επισήμανε και πρόσθεσε ότι «τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους μας». Η Ελλάδα θα επιδιώξει και θα πετύχει την απελευθέρωση των στρατιωτικών, είπε ακόμη.

Ο υπουργός μετά από αρκετές ημέρες δεν αποκάλεσε ομήρους τους δύο στρατιωτικούς, όπως είχε κάνει σε άλλες περιστάσεις όπου μιλούσε για ομηρία, μια θέση που τον έφερνε σε αντίθεση με άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Ο κ. Καμμένος έστειλε ακόμη μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα επιδιώκει την ειρήνη αλλά και το ότι η συμπεριφορά της Αγκυρας απειλεί να την «ξαναφέρει στα βάθη Ανατολής».

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει  την Εθνική κυριαρχία θα τον συντρίψουμε», τόνισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...