262
Ο τρομερός Γιάννης | Facebook/ Milwaukee Bucks

Το νέο ρεσιτάλ του Γιάννη και η αμφισβητούμενη φάση που έκρινε τον αγώνα [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2017, 10:20
Ο τρομερός Γιάννης
|Facebook/ Milwaukee Bucks

Το νέο ρεσιτάλ του Γιάννη και η αμφισβητούμενη φάση που έκρινε τον αγώνα [Βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2017, 10:20

Φανταστικός ήταν για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην εκτός έδρας επικράτηση των Μπακς επί των Θάντερ. Ο έλληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 23 πόντους (10/16 διπ., 3/4 β.) και πήρε 12 ριμπάουντ σημειώνοντας double – double, ενώ έδωσε 6 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη.

Παρ’ όλα αυτά, οι Μπακς χρειάστηκαν και τη βοήθεια των διαιτητών για να φτάσουν στην νίκη. Το παιχνίδι των Θάντερ με τους Μπακς είχε ένα πραγματικά δραματικό φινάλε! Ο Γιάννης, σκόραρε στα 9 δέκατα πριν το τέλος το 95-97, ωστόσο όπως φαίνεται είχε πατήσει γραμμή και το καλάθι δεν έπρεπε να μετρήσει. Αυτό έφερε και την αντίδραση των παικτών των Θάντερ οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να κάνουν τους διαιτητές να αλλάξουν την απόφασή τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λοιπόν, «καθάρισε» και τους Θάντερ και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα, μετά τον αγώνα τον περίμενε και μία έκπληξη στα αποδυτήρια των Μπακς. Οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να τον μπουγελώσουν μόλις μπήκε στα αποδυτήρια και ο Greek Freak δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Απολαύστε τις όμορφες στιγμές από τα αποδυτήρια των Μπακς με πρωταγωνιστή, ποιόν άλλον, τον δικό μας Γιάννη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...