| simplyscratch.com
Χοιρινό με πορτοκάλι, το ψητό της κατσαρόλας
Χοιρινό με πορτοκάλι, το ψητό της κατσαρόλας
Το χοιρινό είναι αδιαμφισβήτητα το κρέας που κυριαρχεί στα γιορτινά πιάτα. Μαγειρεμένο με πολλούς τρόπους, στον φούρνο ή στην κατσαρόλα και συνδυασμένο με πολλά υλικά δίνει μερικά από τα πιο νόστιμα πιάτα της χρονιάς. Το συγκεκριμένο είναι ένα εύκολο και αρωματικό γιορτινό πιάτο που μπορεί να ετοιμαστεί σχετικά γρήγορα αφού γίνεται πολύ καλό (ίσως και καλύτερο) και στη χύτρα ταχύτητας, αν τηρήσουμε τις οδηγίες που θα γράψω παρακάτω.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News