112
| paul0707@Flickr

Μπισκότα με αμύγδαλο ή φιστίκι Αιγίνης και κράνμπερι

Protagon Team Protagon Team 1 Ιανουαρίου 2016, 14:19

Μπισκότα με αμύγδαλο ή φιστίκι Αιγίνης και κράνμπερι

Protagon Team Protagon Team 1 Ιανουαρίου 2016, 14:19

Είναι τραγανά, ντελικάτα και πεντανόστιμα, αυτά τα ιταλικά διπλοφουρνιστά μπισκοτάκια από την Τοσκάνη. Στη μνήμη μου είναι συνδεδεμένα με ένα ζεστό μυρωδάτο εσπρέσο, ακόμα περισσότερο, όμως, μ’ αρέσουν μαζί με ένα ποτήρι κονιάκ ή με ένα γλυκό κρασί, Vinsanto για παράδειγμα. Και με σαμπάνια αν θέλετε. Τα βουτάς στιγμιαία μέσα στο αλκοόλ και απολαμβάνεις ηδονικά το υπέροχο άρωμα και τη γεύση τους. Αν πάλι τα προτιμάτε χωρίς αλκοόλ, δοκιμάστε τα με ζεστή σοκολάτα ή χυμό φρούτων. Είναι τα τέλεια μπισκότα της γιορτής. Η πιο αγαπημένη μου εκδοχή είναι με φυστίκι, κράνμπερις και ψιλοκομμένη παπάγια αποξηραμένη αλλά φτιάχνω και σκέτα αμυγδάλου για τη φίλη μου την Κατερίνα.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...