Ο Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο μέχρι που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανανεώσουν έναν ιερό θεσμό με παράδοση 100 χρόνων: την τελετουργία του τσίπουρου που διατηρείται πιστά μόνο σε 3-4 αυθεντικα μαγαζιά της πόλης.
Και πριν από δύο χρόνια, έφτιαξαν το ΜεΖεν. Η ιδέα γι' αυτό το πραγματικά πολύ πρωτότυπο τσιπουράδικο, που στεγάζεται σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι της Αλοννήσου – ένα από εκείνα τα μικροσκοπικά στενάκια ανάμεσα στην Ερμού και τη Δημητριάδος-, γεννήθηκε και ωρίμασε ενώ οι δυο φίλοι έτρωγαν τάπας στην Βαρκελώνη και έπιναν παλαιωμένες γκράπες στην Ρώμη, πριν καταλήξουν για τσίπουρα στο Βόλο.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News