321
|

Ο νεοναζί ψυχίατρος

Βασίλης Βενιζέλος Βασίλης Βενιζέλος 2 Οκτωβρίου 2013, 00:32

Ο νεοναζί ψυχίατρος

Βασίλης Βενιζέλος Βασίλης Βενιζέλος 2 Οκτωβρίου 2013, 00:32

Φωτιά στα μπατζάκια του ψυχιάτρου της Χρυσής Αυγής Κώστα Παρασχάκη! Ο νεοναζί ψυχίατρος του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ – «Δαφνί»), ο οποίος ελέγχεται για ενδεχόμενες μαζικές και παράνομες εκδόσεις ψυχιατρικών γνωματεύσεων για άδειες οπλοφορίας, έχει να κάνει τώρα και με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και με την εισαγγελία.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του protagon, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αποφασίσει να τελειώνει τον νεοναζί ψυχίατρο, ενώ, την ίδια στιγμή, εισαγγελικές πηγές διαβεβαιώνουν το protagon ότι ο Κώστας Παρασχάκης έχει ήδη παραπεμφθεί δύο φορές στο παρελθόν με την κατηγορία της πλαστογραφίας.

Ο νεοναζί ψυχίατρος έχει καταφέρει να διαμορφώσει για τον εαυτό του την εικόνα του «ακίνδυνου» και γραφικού νεοναζί ιδεολόγου στο «Δαφνί», αλλά φαίνεται ότι οι πολύ σοβαρές καταγγελίες τις οποίες διετύπωσε εις βάρος του ο συντονιστής διευθυντής ψυχίατρος του «Δαφνιού» Θόδωρος Μεγαλοοοικονόμου, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για τον Κώστα Παρασχάκη, για τον οποίο διενεργούνται ήδη στο νοσοκομείο δύο ένορκες διοικητικές εξετάσεις (ΕΔΕ), με παράλληλη ενεργοποίηση των ποινικών διαδικασιών εις βάρος του εκ μέρους της εισαγγελίας.

Ο διοικητής του «Δαφνιού» Όθωνας Χαραλαμπάκης δηλώνει στο protagon ότι ο νεοναζί ψυχίατρος θα ελεγχθεί πειθαρχικά ακόμη και για τη δημόσια δήλωσή του, την οποία διετύπωσε πρόσφατα σε τηλεοπτικό κανάλι, με την οποία καλούσε τους «ενεργούς στρατιωτικούς να πάρουν τα όπλα και να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο»!

Η δήλωση έχει περιέλθει εις γνώσιν του υπουργού Υγείας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το περιεχόμενο του άρθρου 186 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο αφορά το ποινικό αδίκημα της παρότρυνσης ή της πρόκλησης σε διάπραξη κακουργήματος, αδίκημα το οποίο τιμωρείται με ποινή φυλάκισης, διάρκειας τριών μηνών τουλάχιστον.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο νεοναζί ψυχίατρος δεν έχει νιώσει καμία υποχρέωση να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για τις δραστηριότητές του στο «Δαφνί», παρά το γεγονός ότι το όνομά του και οι αποκρουστικές φωτογραφίες του με τον κρατούμενο για εγκληματική δράση αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο κάνουν καθημερινά τον γύρο του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου…

Ένοχη σιωπή; Τι άλλο, άραγε; 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News