Η μεγαλύτερη έκθεση κρασιών στην Ελλάδα,το Οινόραμα 2024, γιορτάζει φέτος παρουσιάζοντας χιλιάδες κρασιά και αποστάγματα και εκατοντάδες νέες ετικέτες του ελληνικού...
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης του Wine Tasting
Με αφορμή τις εκθέσεις κρασιού που γεμίζουν το ημερολόγιο μας για τις επόμενες ημέρες, το Grape ετοίμασε τον απόλυτο οδηγό για...
Μαρμελάδα εσπεριδοειδών
Φτιάξτε μαρμελάδα με πορτοκάλια, λεμόνια, νεράτζια, κίτρα, γκρέιπφρουτ και περγαμόντο ή ό,τι από αυτά έχετε και κλείστε τα χρώματα και τα...
27 Φεβ27 Φεβρουαρίου 2024, 12:04
Ενα κέικ με μπόλικη κανέλα (και λίγο μήλο)
Φτιάξτε ένα υπέροχο κέικ με μπόλικη κανέλα σκόνη. Τα αρώματά της σκάνε ευχάριστα στον ουρανίσκο μαζί με την γλύκα της καστανής...
31 Ιαν31 Ιανουαρίου 2024, 11:53
Τα ΒορΟινά στην Αθήνα για 19η χρονιά
Η πιο αγαπημένη διοργάνωση για το κρασί στην Ελλάδα, τα ΒορΟινά της Αθήνας πραγματοποιείται φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, τη Δευτέρα 5...
Grape Travel: Ελβετία
Ο Νίκος Ιωαννίδης και το Grape μας ταξιδεύουν σε μια χώρα στην οποία το κρασί είναι κομμάτι του τρόπου ζωής της....
26 Ιαν26 Ιανουαρίου 2024, 12:46
Grape Travel: Στο Περού… 25 «απ’ όλα» μετά
25 χρόνια μετά το πρώτο της ταξίδι στο Περού, η Ντένη Καλλιβωκά επισκέπτεται και πάλι τη χώρα των Ανδεων με την...
14 Ιαν14 Ιανουαρίου 2024, 10:15
Η βασίλισσα πατάτα Νευροκοπίου και άλλες ελληνικές πρωτιές
Η πατάτα Νευροκοπίου κατέκτησε την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό Taste Awards 2023-2024 και η ελληνική κουζίνα ήρθε φέτος τρίτη. Ομως...
Grape Travel: Στην Αργεντινή, τη χώρα του Malbec
Η Αργεντινή ήταν η πρώτη χώρα που καθιέρωσε και επικύρωσε με νόμο το κρασί ως εθνικό ποτό και την 24η Νοεμβρίου...
23 Νοέ23 Νοεμβρίου 2023, 20:05
Πολύχρωμη κοτόσουπα
Φτιάξαμε μια εύκολη, γρήγορη, νόστιμη και τονωτική σούπα με μπουτάκια κοτόπουλου, λαχανικά και πολλά αρώματα
19 Νοέ19 Νοεμβρίου 2023, 17:34
Ενας ύμνος στο κόκκινο κρασί
Δοκιμάσαμε ένα εμβληματικό κόκκινο κρασί, «exceptional vintage», το Grande Reserve Naoussa Boutari 2011, και σας το προτείνουμε
Grapemag: Συνάντηση με τον Αλεξάντερ Πέιν
Ενας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του σύγχρονου αμερικανικού κινηματογράφου, βραβευμένος με δύο Οσκαρ, ο Πέιν ήρθε στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου...
8 Νοέ8 Νοεμβρίου 2023, 17:58
Grapemag: Νέα γενιά Γεροβασιλείου
Η νέα γενιά Γεροβασιλείου δείχνει να τα έχει όλα: σεμνότητα, ιδέες και κέφι για νέες προκλήσεις, σεβασμό στην ιστορία της οικογένειας...
30 Οκτ30 Οκτωβρίου 2023, 19:07
Ωραία, νόστιμη και γρήγορη μηλόπιτα
Μια γρήγορη μηλόπιτα ή Blitz-Apfelkuchen, όπως τη λένε οι Γερμανοί που αγαπούν πολύ τα μήλα, είναι πρόκληση αυτή την εποχή· γιατί...
23 Οκτ23 Οκτωβρίου 2023, 11:21
Γιουβαρλάκια σούπα αβγολέμονο
Είναι ένα υπέροχο comfort φαγητό που θα γίνει ακόμα πιο νόστιμο αν το βράσετε σε ζωμό από κόκκαλα ή ένα βιολογικό...
14 Οκτ14 Οκτωβρίου 2023, 18:25
Grape Travel: Νότια Αφρική
Είναι μία από τις οινικές περιοχές που ακούγονται περισσότερο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό και τα κρασιά της τα βρίσκουμε...
3 Οκτ3 Οκτωβρίου 2023, 08:57
Delifish by TRIZONI: Street Food κόντρα στο… κύμα!
Η νέα γαστρονομική πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Τρύγος 2023 σε πρώτο πρόσωπο
Ο τρύγος εξελίσσεται φέτος σε δύσκολη υπόθεση. Οι ανάμικτες καιρικές συνθήκες με τις συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις την Ανοιξη, έδωσαν τη...
6 Σεπ6 Σεπτεμβρίου 2023, 12:05
Grape travel: Στα νησιά του Ιονίου
Το Grape μας ταξιδεύει στα Επτάνησα. Η Κεφαλονιά τραβάει τα περισσότερα φώτα και χαρακτηρίζεται ως next big thing για το ελληνικό...
24 Αυγ24 Αυγούστου 2023, 08:56
Το κοτόπουλο αλλιώς
Δοκιμάστε κομμάτια κοτόπουλου, μαριναρισμένα σε στραγγιστό γιαούρτι και παναρισμένα σε ένα μείγμα φρυγανιάς και παρμεζάνας. Γίνονται γρήγορα στον φούρνο και είναι...
23 Αυγ23 Αυγούστου 2023, 10:38
Καλοκαιρινά μαγειρέματα για Δεκαπενταύγουστο στην αυλή
Οπως συγκεντρώνονται τα μαγειρέματα των bostanistas στη διαδικτυακή κουζίνα μας, μοιάζει να ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο θερινό τραπέζωμα, με καλοκαιρινή λασκάδα,...
15 Αυγ15 Αυγούστου 2023, 10:44
Grape Travel: Βορειοανατολικό Αιγαίο
Ταξιδεύουμε στο βορειοανατολικό Αιγαίο και γνωρίζουμε τις τοπικές ποικιλίες και τα οινοποιεία της Σάμου, της Ικαρίας, της Λήμνου και της Λέσβου....
Μπακαλιάρος μαριναρισμένος σε χαρίσα με πουρέ κουνουπιδιού
Ο ευφάνταστος σεφ μάνατζερ του «Pavone café» στην αυλή του ξενοδοχείου «Αναστασία» της Σύμης μας προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή που μπορεί...
2 Αυγ2 Αυγούστου 2023, 11:49
Κολοκύθια τσιτσιριστά
Δεν είναι φωτογενές πιάτο, είναι όμως πεντανόστιμο συνοδευτικό κρεατικών, υπέροχη βάση ομελέτας ή απλό φαγάκι με μια σαλάτα στο πλάι
28 Ιούλ28 Ιουλίου 2023, 13:05