Τα μαρεγκάκια για το μον μπλαν που θα στηθεί την τελευταία στιγμή ψήνονται, η Πόλυ Λυ και η Κική Πι θα...
20 Δεκ20 Δεκεμβρίου 2024, 14:50
Τα μαρεγκάκια για το μον μπλαν που θα στηθεί την τελευταία στιγμή ψήνονται, η Πόλυ Λυ και η Κική Πι θα...
Αρωματίστε το σπίτι με κανέλες και γαρίφαλα, φτιάξτε μείγματα μπαχαρικών, ετοιμάστε γιορτινό καφέ και σοκολάτα (με ή χωρίς αλκοόλ) και οπωσδήποτε...
Είστε καλεσμένοι για φαγητό; Φτιάξτε στα γρήγορα ένα ωραίο παραδοσιακό γλυκό στη νέα γιορτινή εκδοχή του με κακάο, που αγαπούν...
Το φο (pho) είναι η εθνική σούπα του Βιετνάμ, ένα πιάτο εύκολο, αρωματικό, νόστιμο, comfort, τονωτικό. Σε γιατρεύει, πραγματικά. Για τους...
Το Σαββατοκύριακο 7-8/12 ο σύλλογος για την υποστήριξη Ιταλών υπηκόων που ζουν στην Ελλάδα και χρειάζονται βοήθεια διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τις...
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα που μαγειρεύουν οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο σε διάφορες παραλλαγές. Αν βαρεθήκατε την...
Το δημοφιλές κυπριακό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα είναι γεμάτο πρωτεΐνες αλλά και αλάτι. Ειδικοί της διατροφής αναλύουν το χαλούμι, το συγκρίνουν...
Στην καρδιά της Κρήτης, εκεί όπου οι αιωνόβιες ελιές αγκαλιάζουν το τοπίο, γεννιέται ένα ελαιόλαδο που ξεχωρίζει για την ποιότητα και...
Βορειοελλαδίτικη ποικιλία και μια από τις σπουδαιότερες ελληνικές ποικιλίες κόκκινου κρασιού, το Ξινόμαυρο έχει τη δική του «ημέρα παγκόσμιου εορτασμού». Οι...
Ο όμιλος «Trizoni » υποδέχεται τους πελάτες του το εορταστικό τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με ένα νέο concept ψαροφαγίας που θα...
Δοκιμάσαμε ένα ζουμερό, τραγανό και πεντανόστιμο λαβράκι με σάλτσα καραβίδας στο «Penthouse 21» στην κορυφή του αθηναϊκού ξενοδοχείου «President», όπου οι...
Αυτή την εποχή τα ζαρζαβατικά έχουν τη μεγαλύτερη νοστιμιά. Ρίχνεις στην κατσαρόλα μελιτζάνες, πατάτες, πιπεριές, σκόρδο, κρεμμύδι και ντομάτα και έχεις...
Γεφυρώνοντας την πόλη με την ύπαιθρο και τον πολιτισμό με τη γαστρονομία και το κρασί, από 21 έως 31 Αυγούστου το...
Με μόλις 6% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το LOW Λευκό και το LOW Ροζέ είναι τα δύο καινοτόμα, κομψά και παιχνιδιάρικα κρασιά...
Με κιμά ή μόνο με ρύζι και μπόλικα μυρωδικά, τα γεμιστά είναι το βασιλικό φαγητό του ελληνικού καλοκαιριού. Κάποιοι τα θέλουν...
Ενα υπέροχο φρέσκο ανθοτυράκι, που ήταν κρίμα να λήξει και η ανάμνηση της γεύσης που είχαν τα καλιτσούνια της άφθαστης μαγείρισσας...
To Bostanistas σας εύχεται καλά μαγειρέματα με τις συνταγές του για απολαυστικά πασχαλινά φαγητά και γλυκά
Η Πηνελόπη Κατσάτου και η Θάλεια Καρτάλη εξερευνούν τα οινικά μονοπάτια της Ηπείρου και μας συστήνουν τη Ντεμπίνα και τις άλλες...
Τα τριήμερα της Καθαρής Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου, το «Trizoni sea treasures» υποδέχεται τους φίλους του στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Ταυτόχρονα...
Η μεγαλύτερη έκθεση κρασιών στην Ελλάδα,το Οινόραμα 2024, γιορτάζει φέτος παρουσιάζοντας χιλιάδες κρασιά και αποστάγματα και εκατοντάδες νέες ετικέτες του ελληνικού...
Με αφορμή τις εκθέσεις κρασιού που γεμίζουν το ημερολόγιο μας για τις επόμενες ημέρες, το Grape ετοίμασε τον απόλυτο οδηγό για...
Φτιάξτε μαρμελάδα με πορτοκάλια, λεμόνια, νεράτζια, κίτρα, γκρέιπφρουτ και περγαμόντο ή ό,τι από αυτά έχετε και κλείστε τα χρώματα και τα...
Φτιάξτε ένα υπέροχο κέικ με μπόλικη κανέλα σκόνη. Τα αρώματά της σκάνε ευχάριστα στον ουρανίσκο μαζί με την γλύκα της καστανής...
Η πιο αγαπημένη διοργάνωση για το κρασί στην Ελλάδα, τα ΒορΟινά της Αθήνας πραγματοποιείται φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, τη Δευτέρα 5...