183
Μία ακόμη εικόνα καταστροφής στον Βόλο | : Alexandros Alamaniotis / SOOC

Θεομηνία στον Βόλο: Νεκρός βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2023, 15:05
Μία ακόμη εικόνα καταστροφής στον Βόλο
|: Alexandros Alamaniotis / SOOC

Θεομηνία στον Βόλο: Νεκρός βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2023, 15:05

Ενας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω της θεομηνίας στον Βόλο, όχι από την καταστροφική πλημμύρα, αλλά ως παράπλευρη απώλεια λόγω των συνεπειών της, με τον αριθμό των νεκρών στην περιοχή της Μαγνησίας να φθάνει πλέον στους τρεις (και συνολικά στους επτά).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία του Βόλου, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, στην προσπάθειά του να πάρει λίγο νερό από την θάλασσα, στην περιοχή του Αναύρου, γλίστρησε και έπεσε στη ακτή που είναι γεμάτη με τεχνικά μπλόκια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στη συνέχεια να πνιγεί.

Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής, μπροστά από τον «Ισαλο»  και περισυνελέγη από άνδρες του Λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα εξάλλου με μαρτυρία κατοίκου του Παλαμά στον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, νεκρή φέρεται να είναι μία ακόμη γυναικα στον Παλαμά Καρδίτσας: «Γιαγιά είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι της… Επιπλέει μέσα στην κουζινα… Πέντε σπίτια παρακάτω από το δικό μας. Έχουμε ενημερώσει τις αρχές, μας είπαν πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς», δηλωσε συγκεκριμένα στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...