271
| ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Επιστροφή Πολάκη με εμπρηστικά tweets κατά Χατζηνικολάου, Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2023, 12:47

Επιστροφή Πολάκη με εμπρηστικά tweets κατά Χατζηνικολάου, Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2023, 12:47

H «κατάπαυση πυρός» του Παύλου Πολάκη μετά την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του για επαναφορά του στα ψηφοδέλτια, αλλά και την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα για «νηφάλιο λόγο», τελικά αποδείχτηκε όνειρο θερινής νυκτός.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έπιασε ξανά δουλειά στο Twitter, δίνοντας κατά ριπάς απαντήσεις.

Το πρώτο «χτύπημα» έγινε με αφορμή ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος σχολίασε για την επισημοποίηση της επιστροφής του βουλευτή Χανίων στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε…» απάντησε ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Χατζηνικολάου να απαντά ότι θα καταφύγει πλέον στη Δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

«Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου»

Μεταξύ των σχολίων στα οποία απάντησε ο Παύλος Πολάκης ήταν και εκείνο του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη. «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω “ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας”. Σήμερα, απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο» ήταν το σχόλιο του υπουργού Ανάπτυξης αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…» σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Πολάκης στο Twitter.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...