200
Φωτογραφία από παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη | INTIMEnews

Ολα επί τάπητος στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ μετά το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2024, 16:46
Φωτογραφία από παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
|INTIMEnews

Ολα επί τάπητος στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ μετά το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2024, 16:46

Την Τετάρτη, στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας μετά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίζεται έτοιμος να ακούσει τους προβληματισμούς των βουλευτών του, αλλά και να δώσει σύνθημα ανασύνταξης και αναπτέρωσης του ηθικού ώστε το κυβερνών κόμμα να φέρει ξανά στην κάλπη τους ψηφοφόρους -παλιούς και νέους- που προτίμησαν την αποχή ή (σε μικρότερο ποσοστό) κάποιο μικρό κόμμα, ως προειδοποιητικό καμπααάκι για την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζεται, σημαντικό είναι να αποφευχθούν φαινόμενα εσωστρέφειας και γκρίνιας όπως ήδη παρατηρείται στα κόμματα της αντιπολίτευσης -αντί μίας παραγωγικής συζήτησης με ορίζοντα τριετίας.

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, στην ομιλία του προς τους βουλευτές της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει το στίγμα των κυβερνητικών προτεραιοτήτων από εδώ και πέρα.

Παράλληλα όμως, δεν θα αποφύγει να μιλησει για τα αίτια της «φτωχής», όπως χαρακτηρίζεται στην Πειραιώς, εκλογικής επίδοσης του κόμματος στην κάλπη της 9ης Ιουνίου.

Στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα λάβουν τον λόγο όσοι βουλευτές το ζητήσουν, διαμηνύεται από το Μαξίμου και θα συζητηθούν όλα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου αναμένεται – εκτός απροόπτου- να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα υψηλότερα αξιώματα της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...