201
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην τηλεοπτική του εμφάνιση το πρωί της Τρίτης στο Open | YouTube

Λοβέρδος: Δεν θέλω καμία συνέχεια – αρκετά «επιθετική» η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2023, 11:46
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην τηλεοπτική του εμφάνιση το πρωί της Τρίτης στο Open
|YouTube

Λοβέρδος: Δεν θέλω καμία συνέχεια – αρκετά «επιθετική» η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2023, 11:46

Σε μία προσπάθεια να μπει φρένο στο κλίμα εσωστρέφειας που φαίνεται να επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής Βορείου Τομέα και διεκδικητής, το 2021, της αρχηγίας στο Κίνημα, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην άτυπη αντιπαράθεσή του (εδώ) με την ηγεσία του κόμματος για την ονοματολογία του νέου Πρωθυπουργού, με αφορμή το «ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας» από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σε δηλώσεις του στο Οpen, o κ. Λοβέρδος τόνισε πως επιθυμία του είναι το συγκεκριμένο ζήτημα να μην έχει συνέχεια, αν και όπως παρατήρησε, η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στην τοποθέτησή του ήταν αρκετά «επιθετική».

«Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», δήλωσε στην  εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» ο κ. Λοβέρδος.

«Ο,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής, η απάντηση από το κόμμα μου που ήταν αρκετά επιθετική, ήταν επίσης σαφής», συμπλήρωσε.

«Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι όσα είχαν να ειπωθούν, ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα», έκοψε την κουβέντα ο κ. Λοβέρδος και έκανε λόγο για διαφορετικές απόψεις στο Κίνημα διαχρονικά και «όταν ήμασταν πολύ μεγάλο κόμμα και τώρα που είμαστε το κόμμα που είμαστε και που δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...