289
Η Γκαλένα περιμένει τους ιδιοκτήτες της | Facebook

ΗΠΑ: Γάτα ταξίδεψε κατά λάθος 750 χιλιόμετρα μέσα σε δέμα της Amazon

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2024, 09:38
Η Γκαλένα περιμένει τους ιδιοκτήτες της
|Facebook

ΗΠΑ: Γάτα ταξίδεψε κατά λάθος 750 χιλιόμετρα μέσα σε δέμα της Amazon

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2024, 09:38

Η Μπράντι Χάντερ, εργαζόμενη σε διαμετακομιστικό κέντρο της Amazon στο Λος Αντζελες, βλέπει κάθε μέρα να περνούν από μπροστά της κάθε λογής δέματα.

Αλλά δεν περίμενε ποτέ να δει στο εσωτερικό ενός χαρτονένιου κουτιού μία γάτα, πεινασμένη και διψασμένη, έπειτα από πολυήμερη περιπλάνηση στις ΗΠΑ.

Η Χάντερ πήγε την Γκαλένα, όπως ανακάλυψε πως λέγεται αργότερα, στον κτηνίατρο, που διαπίστωσε πως, παρά τη δίψα και την πείνα της έπειτα από τη μια εβδομάδα που διήρκησε το ταξίδι της μέσα στο δέμα, στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ, το κατοικίδιο ήταν καλά στην υγεία του.

Σε αυτό το δέμα με τα κουτιά τρύπωσε η Γκαλένα και ταξίδεψε από τη Γιούτα στην Καλιφόρνια – Facebook

Χάρη στο μικροτσίπ που έφερε, ήρθε γρήγορα σε επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι την αναζητούσαν σε όλη την περιοχή όπου μένουν, στη Γιούτα, μετά την εξαφάνισή της στα μέσα Απριλίου.

«Έτρεξα να πω στον άντρα μου πως η Γκαλένα βρέθηκε και καταρρεύσαμε όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχε κρυφτεί σε ένα μεγάλο δέμα που ταχυδρομήσαμε», αφηγήθηκε η ιδιοκτήτρια της γάτας, η Κάρι Κλαρκ, στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KSL TV.

Το ζεύγος Κλαρκ ταξίδεψε κατόπιν στο Λος Αντζελες, όπου ξαναβρήκε την Γκαλένα, η οποία είναι έξι ετών.

Η Γκαλένα στην αγκαλιά της Μπράντι Χάντερ και δίπλα η ιδιοκτήτριά της, Κάρι Κλαρκ – Facebook

«Κατάλαβα πως ανήκε σε κάποιον από τον τρόπο που συμπεριφερόταν», σημείωσε η Χάντερ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Amazon για το απίθανο συμβάν.

«Την πήρα σπίτι μου το βράδυ, κατόπιν την πήγα στον κτηνίατρο την επομένη, για να δούμε αν είχε τσιπ. Γνωρίζετε τη συνέχεια».

Η Γκαλένα είχε διανύσει περίπου 750 χιλιόμετρα στην εξαήμερη περιπέτειά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...