231
Φωτογραφία από την περίοδο που το ζευγάρι ήταν μαζί | Social media

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δράστης

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2024, 10:19
Φωτογραφία από την περίοδο που το ζευγάρι ήταν μαζί
|Social media

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο δράστης

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2024, 10:19

Ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Aγίων Αναργύρων, φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα της Κυριακής, στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο 39χρονος προσπάθησε να απαγχονιστεί με τις γάζες που του είχαν βάλει οταν είχε αυτοτραυματιστεί, μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε λιπόθυμος με σημάδια στο λαιμό, έκαναν γνωστό πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Αμέσως του έκαναν ΚΑΡΠΑ, ενώ διακομίστηκε σε νοσοκομείο και εισήχθη σε μονάδα ενταντικής θεραπείας.

Αμέσως έγιναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στην συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα αποτελέσματα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις ευθύνες των αστυνομικών που διαχειρίστηκαν στο αιματηρό περιστατικό αναμένοντας την ερχόμενη εβδομάδα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Τα πρώτα στοιχεία έδειξαν ότι δεν εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο του 2021 για τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Σε ό, τι αφορά την φράση του τηλεφωνητή της Αμεσης Δράσης στην 28χρονη ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί», αρμόδιες πηγές επισήμαιναν ότι «το περιπολικό γίνεται οποιοδήποτε όχημα όταν πολίτες χρειάζονται βοήθεια».

Ανάμεσα στα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι η οδηγία του αρμόδιου υπουργείου να εξασφαλίζεται, από τις Αρχές, η μεταφορά και διαμονή της γυναίκας που έκανε την καταγγελία σε ασφαλή χώρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...