208
«Πώς είναι δυνατόν ο ίδιος άνθρωπος να λέει τόσο διαφορετικές ιστορίες« διερωτήθηκε για τον Νίκο Παππά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος | CreativeProtagon

Απάντηση Μαρινάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πυροτέχνημα» η πρόταση fast track Προανακριτικής – Aπό τον Παππά 13-0 στον Παππά 2.0

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 13:16
«Πώς είναι δυνατόν ο ίδιος άνθρωπος να λέει τόσο διαφορετικές ιστορίες« διερωτήθηκε για τον Νίκο Παππά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
|CreativeProtagon

Απάντηση Μαρινάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πυροτέχνημα» η πρόταση fast track Προανακριτικής – Aπό τον Παππά 13-0 στον Παππά 2.0

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2024, 13:16

Για «πυροτέχνημα από μία ανεύθυνη αντιπολίτευση» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να τοποθετηθεί στο briefing σε σχέση με την πρόταση-πρόκληση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά, προς τη ΝΔ (εδώ) για τη σύσταση Προανακριτικής δύο συνεδριάσεων για τα Τέμπη.

Στη αντιπολίτευση, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσπαθούν να χτίσουν ένα αφήγημα εργαλειοποίησης σε ένα τραγικό δυστύχημα για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία.

Οσο για τις  δηλώσεις επί δηλώσεων (εδώ) του Νίκου Παππά και τα περί προσυνεννόησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ (εδώ) για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο κ. Μαρινάκης, αφού πρώτα είπε ειρωνικά «με την ευχή μας», θέλησε να επισημάνει ότι πολλές φορές η συστράτευση δυνάμεων δεν σημαίνει αύξηση της δυναμικής.

«Οταν σε επίπεδο προτάσεων προσθέτεις το μηδέν στο μηδέν, τότε το άθροισμα παραμένει στο μηδέν», σχολίασε δηκτικά, για να αναφερθεί στη συνέχεια προσωπικά -και πάντα στον ίδιο ειρωνικό τόνο- στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά:

«Από  τον κ. Παππά 13-0 , σήμερα έχουμε τον κ. Παππά 2.0», παρατήρησε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην καταδίκη του πρώην υπουργού για παράβαση καθήκοντος με ψήφους 13-0 από τον Ειδικό Δικαστήριο  και διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο ίδιος άνθρωπος να λέει τόσο διαφορετικές ιστορίες;». «Μήπως», συμπλήρωσε, «πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...