266
«Αυτό που έγινε χθες δεν ήταν μια πολιτική άποψη. Οι ύβρεις κατά οποιουδήποτε πολίτη δεν μπαίνουν σε καμία σφαίρα πολιτικής αντιπαράθεσης», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παύλος Μαρινάκης | INTIMEnews

Απάντηση κυβέρνησης σε Κασσελάκη: «Οταν καταδικάζεις Μπέο, δεν μπορείς να ανέχεσαι Πολάκη»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2023, 13:59
«Αυτό που έγινε χθες δεν ήταν μια πολιτική άποψη. Οι ύβρεις κατά οποιουδήποτε πολίτη δεν μπαίνουν σε καμία σφαίρα πολιτικής αντιπαράθεσης», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παύλος Μαρινάκης
|INTIMEnews

Απάντηση κυβέρνησης σε Κασσελάκη: «Οταν καταδικάζεις Μπέο, δεν μπορείς να ανέχεσαι Πολάκη»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2023, 13:59

Την απερίφραστη καταδίκη του ομοφοβικού ξεσπάσματος (εδώ) από τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, κατά την επινίκια ομιλία του, με τη σκαιά επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα.

Παράλληλα, όμως, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης παρατήρησε αναφορικά με την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του νεοεκλεγέντος προέδρου του στις δηλώσεις Μπέου, πως «όταν καταδικάζεις τις συμπεριφορές Μπέου, δεν μπορείς να ανέχεσαι τις συμπεριφορές Πολάκη, που μετά το σκίτσο ενός σκιτσογράφου, τον παραπέμπει στη χλεύη των πολιτών» (περισσότερα εδώ).

Οσον αφορά τον δήμαρχο Βόλου, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι «με το που έκανε αυτές τις δηλώσεις τις καταδικάσαμε άμεσα και απερίφραστα όπως έχει καθήκον να κάνει κάθε πολίτης. Χθες το έκανα εγώ και είδα άλλους δυο υπουργούς τον κ. Χατζηδάκη και τον κ. Πιερρακάκη να τις καταδικάζουν».

«Εχουμε σταθεί απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές. Σημασία έχει να το κάνουμε συνολικά και όχι να καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές αλλά να ανεχόμαστε τέτοιους είδους συμπεριφορές στο κόμμα μας», κατέληξε στο σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζοντας:

«Αυτό που έγινε χθες δεν ήταν μια πολιτική άποψη. Οι ύβρεις κατά οποιουδήποτε πολίτη δεν μπαίνουν σε καμία σφαίρα πολιτικής αντιπαράθεσης».

Στην Κουμουνδούρου πάντως εξακολουθούν να διαμαρτύρονται, επιμένοντας στα περί «αφωνίας της κυβέρνησης και προσωπικά  του κ. Μητσοτάκη απέναντι στην πρωτοφανή ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται επίσης γνωστό ότι ο  διευθυντής του Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικοινώνησε με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και έλαβε την ενημέρωση ότι έχουν κινηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, σχετικά με αδικήματα που εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...