179
Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλ Καρτέρις προσπαθεί να αποκλείσει τα δωμάτια ξενοδοχείων ως μέρη συνάντησης για τα «επαγγελματικά» ραντεβού του Χόλιγουντ | EPA/ANDREW GOMBERT

Οχι άλλα «επαγγελματικά» ραντεβού σε δωμάτια ξενοδοχείων στο Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2018, 16:30
Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλ Καρτέρις προσπαθεί να αποκλείσει τα δωμάτια ξενοδοχείων ως μέρη συνάντησης για τα «επαγγελματικά» ραντεβού του Χόλιγουντ
|EPA/ANDREW GOMBERT

Οχι άλλα «επαγγελματικά» ραντεβού σε δωμάτια ξενοδοχείων στο Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2018, 16:30

Υπάρχουν άπειρες καταγγελίες ηθοποιών, ότι η σεξουαλική παρενόχληση που υπέστησαν, συνέβη σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, στο οποίο είχαν προσκληθεί από κάποιον σκηνοθέτη προκειμένου να συμμετάσχουν σε κάποια οντισιόν, ή να κάνουν ένα on camera δοκιμαστικό για ρόλο.

Μία μάχιμη συντεχνία με πρόεδρο την ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλ Καρτέρις-τη γνωρίσαμε τη δεκαετία του 90 ως «Αντρια» στη σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210»-, ζητά ανοιχτά από το Χόλιγουντ να απαγορεύσει πλέον τα δωμάτια ξενοδοχείων ως μέρη συνάντησης για τα υποτιθέμενα επαγγελματικά ραντεβού.

«Δεν μπορούμε πλέον να εθελοτυφλούμε, καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ένοχων παραγωγών και σκηνοθετών που ήρθαν στο φως. Η σεξουαλική παρενόχληση ανθεί πίσω από κλειστές πόρτες και ήρθε η ώρα να τις ανοίξουμε διάπλατα» τόνισε η Καρτέρις, όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN. Μαζί της συντάσσονται πολλοί κινηματογραφικοί ηθοποιοί, καθώς και η Ομοσπονδία καλλιτεχνών ραδιοτηλεόρασης.

Η κίνηση αυτή έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από ηθοποιούς που χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια και πολλές καταγγελίες, ώσπου να αποφασίσουν και οι ίδιοι να λύσουν τη σιωπή τους και να αποκαλύψουν τί ακριβώς συνέβη σε εκείνο το δωμάτιο ξενοδοχείου, σε εκείνη την οντισιόν, που στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ οντισιόν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...