Πάσχα στην Αθήνα… Άδειοι οι δρόμοι, ηλιόλουστος ανοιξιάτικος καιρός, δυο εβδομάδες χωρίς σχολή και σκέφτομαι: τι να κάνω αυτές τις μέρες;
Καλές οι βόλτες στο κέντρο τα πρωινά και οι καμπάνες της εκκλησίας τ’ απογεύματα, το βάψιμο αυγών και τα κουλουράκια που πάντα φτιάχνω για να μυρίσει το σπίτι, αλλά φέτος ήθελα να κάνω και κάτι πιο πρωτότυπο…
Όλο ακούμε για τις νέες τάσεις στο φαγητό… Vegan, brunch, superfoods και άλλα πολλά! Οι νέοι σεφ στα social media μας κατακλύζουν με νέες συνταγές, που οι καιροί απαιτούν να είναι νόστιμες, αλλά να μας κάνουν και καλό.
Αποφάσισα λοιπόν η φετινή νηστεία μου να είναι λίγο πιο in, λίγο πιο trendy και ενδιαφέρουσα. Είπα να ξεφύγω απ’ τα λαδερά και τα όσπρια και να δημιουργήσω ένα τραπέζι γεμάτο νοστιμιές, επίκαιρο, υγιεινό, μα πάνω απ’ όλα νόστιμο!
Το αβοκάντο, τα φρέσκα φρούτα και το γάλα φυτικής προέλευσης αποτελούν τη βάση για τη φετινή νηστεία και για ένα νηστίσιμο brunch για να είμαστε παραδοσιακοί και ταυτόχρονα μοντέρνοι!
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News