221
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί | EPA/CEM TURKEL

Προκαλεί ο Μπαχτσελί κατά του Τσίπρα: «Ο βυθός είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2018, 12:01
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί
|EPA/CEM TURKEL

Προκαλεί ο Μπαχτσελί κατά του Τσίπρα: «Ο βυθός είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2018, 12:01

Τη σκυτάλη των προκλητικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας πήρε άτυπα από τα χέρια του Ταγίπ Ερντογάν (και όχι μόνο) ο επικεφαλής του Κόμματος  Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας και σύμμαχος του τούρκου προέδρου Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ακραίος πολιτικός ο ίδιος με «παράδοση» σε εμπρηστικές δηλώσεις, ο Μπαχτσελί καταφέρθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε την Παρασκευή μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Ο Τσίπρας νομίζει πως το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Πρόσθεσε ότι “η Τουρκία πυροβολεί στα πόδια όταν κάνει κάτι τέτοιο”, είχε τέτοιο θράσος», είπε για τον έλληνα Πρωθυπουργό.

Και κατέληξε: «Ολος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνιας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».

Η αναφορά έγινε φυσικά για την καταστροφή της Σμύρνης και στην εικόνα των Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους από τις τουρκικές σφαγές ή στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από την φλεγόμενη πόλη.

Προ ημερών από τις Βρυξέλλες ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση για το εάν φοβάται θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο είχε δηλώσει ότι «δεν φοβόμαστε και δεν πρέπει και ο ελληνικός λαός να έχει την αίσθηση του φόβου, γιατί έχουμε την αποτρεπτική ικανότητα και είναι σαφές ότι όποιος την προκαλούσε θα ήταν σαν να πυροβολεί τα δικά του πόδια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...